torsdag 11. juni 2015

Mobil til barn test 2018

Vi har mobiler som passer barn og unge. Se tilbud og nyheter på Telenor. Sjekk utvalget her! Se vårt store utvalg av mobiltelefoner her!


Få bedre bilder med en universal linse til mobiltelefonen.

De fleste barn har mobil , og Medietilsynet viser til at hele av barn i alderen 9-år har sin egen telefon. Det finnes mange mobiltelefoner å velge mellom, og de kommer i alle prisklasser, men hvilken mobil skal man velge til barna ? Hvilken mobil skal jeg velge til poden? Tidene endrer seg, og brukere av mobiltelefoner blir stadig yngre. For oss foreldre er det ikke alltid like enkelt å henge med på de forskjellige modellene, applikasjonene og innstillingene.


Her får du noen anbefalinger til valg av telefon til barna fra mobiloperatøren Chess. Slik velger du riktig mobil til barna EGEN MOBIL : Maria Thoresen (11) bruker mobilen stort sett til sosiale medier. I tillegg er det enkelt å få tak i henne, sier mamma Synnøve Thoresen.

Det kan være vanskelig for barn å forstå hva et mobilabonnement for barn betyr når de er så små. Men dette må være opp til foreldrene til. God Som Ny gjør det enkelt å finne en mobil som passer for barna – til en lavere pris!


Du får en mobil som er grundig sjekket og satt i stand igjen. Garantien er dessuten den samme som hvis du kjøper en ny mobil , og ombestemmer du deg har du alltid dagers fri retur. Mobiltelefonen har blitt et alt-i-ett-produkt for dagens forbrukere.


Vi bruker den til avanserte oppgaver i arbeidslivet, men også til enklere saker som å sjekke klokken, tidsfordriv og underholdning, sosiale medier, for nyheter, e-post og ikke minst til å ringe med. Skjermen er både sylskarp og lynrask, og i motsetning til en del andre løsninger med busslommer og hull i skjermen, er skjermen her helt dekkende. For å få til dette har de gjemt selfiekameraet under en liten luke i toppen av mobilen, og det kommer automatisk opp når du åpner en app for å ta en selfie.


Barn og mobil Men mamma – ALLE i klassen har egen mobil assa! Da er du nok ikke alene. Det er det eneste jeg ønsker meg til jul! Valg av telefon og abonnement til barn og unge.


Sannsynligheten for uhell og igjenglemming er overhengende stor i denne alderen og kravet til telefonens kompleksitet er ikke like stort som for en voksen. Barn og unge i Norge får stadig bedre tilgang til mobil og internett, sier Ellen C. Scheen, pressekontakt for Telia. Hun sier at de aller fleste barn og unge i alderen til år har tilgang til mobil.

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Les også: Test av gummistøvler til barn. Mye lekkasje i sømmer! Dressene er stort sett solide, men ikke så vanntette som vi hadde forventet.


Halvparten er helt vanntette i selve stoffet, mens bare én dress, vår testvinner, er helt vanntett også i sømmene. Det siste året har GPS-klokker for barn blitt stadig mer populært i Norge. Smartklokkene gjør det mulig for foreldrene å vite hvor barnet. Ved å velge en av disse GPS-klokkene som er laget for barn , så vil du enkelt kunne ha oversikt over hvor barna befinner seg, og du kan kalle de tilbake hvis de beveger seg for langt unna. Regntøy til barn bør være vanntett, slitesterkt og behagelig for de minste.


Mange av de mest populære regnsettene produseres år etter år, og ved å se etter fjorårets farger og uttrykk på salg kan man spare mye penger. Nesten alle barn med mobil har en smarttelefon,. Hun sier det er viktig å oppfordre barna til å dele hvis det skjer noe ubehagelig.


Det skyldes den ekstreme kombinasjonen av pris, ytelse og kvalitet på alt av funksjoner. Barna trenger å bli fortalt hvordan de skal bruke telefonen på en god måte. Gå gjennom nettvettreglene for mobil med barnet, og snakk sammen om hva de betyr.


Forskningsresultater gir ingen indikasjoner på at det medfører en helserisiko for barn å bruke mobiltelefon. Markedet er fylt til randen av smartklokker i ulike varianter, men skal vi tro anmelderne er ikke alle modellene like lure. Velg den klokken som passer best for deg og dine behov, og sjekk hvilken som er best i test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg