tirsdag 30. april 2019

Camping strømstad

Reserver på Selater Camping, Strömstad. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Sport, naturopplevelser og aktiviteter som vår motorikkpark for liten og stor.

Varmt välkomna till oss på Nordic Camping Strömstad! Vi har flyttat vår sajt till nordiccamping. Telefon reception:. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Strömstad Camping is a quiet and close to nature camping in a authentic genuine Swedish enviremont.


Here you are close to the beach and to Strömstad town center wich has a wide selection of both shopping, resturants and activities. Här doftar det av tång och hav, saltstänkta klippor, nygrillad fisk, musselstränder och tallskog, året om. Till vår camping på västkusten är du alltid välkommen när du behöver en paus, på sommaren såväl som året runt.


Strømstad Camping er det største campingområdet rundt Strømstad , og også et av Sveriges største.

Dl til gram

Det lønner seg å måle opp ingrediensene nøye, ihvertfall når man skal bake. Men av og til står man der uten kjøkkenvekt, enten fordi man er på hytta eller kanskje batteriet på vekta har tatt kvelden. Da er det godt å vite at man med litt enkel matematikk kan gjøre om oppskriften fra gram til spiseskje eller desiliter. Mangler du en oversigt over gram til dl ? Er du havnet et sted uden vægt, og lokker kagetrangen?


Kjekt å vite når oppskriften oppgir dl i stedet for gram (Eller motsatt hvis du har bare litersmål og ikke vekt).

Kilosposen i bildet øverst i artikkelen rommet ca. Vi får da: 1gram hvetemel = ca. Hvis du lurer på hvor mange dl 1gram er, kommer det an på massetettheten til det du vil måle. Det vil være en rigtig stor hjælp. Use this page to learn how to convert between deciliters and grams.


Type in your own numbers in the form to convert the units! Quick conversion chart of deciliter to grams. Eksempel: Hvor mye veier en stk agurk?


Velg stk og scroll ned til agurk, og du ser vekten på disse i gram.

Klikk på selve navnet og kom til agurksiden som viser enda flere enheter og mål.

Blokkere venner på facebook

Hvis du vil bli venn med en person du har sluttet å blokkere , må du sende vedkommende en venneforespørsel. Klikk på Blokkering i menyen til venstre. Skriv inn navnet på personen du ønsker å blokkere , og klikk på Blokker i Blokker brukere-delen.


Hvordan kan jeg blokkere en person som allerede har blokkert meg? Jeg kan ikke finne navnet til denne personen hvis jeg søker, og jeg kan ikke trykke på profilen (finner profilen i meldingene vi skrev før blokkeringen).

Jeg vil ikke at denne personen s. Men ifølge Independent, er det måter å finne ut av dette på. Bla ned til Blokker appinvitasjoner, og skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du ikke lenger ønsker å motta appinvitasjoner fra. Slik sletter du noen som venn. Deretter må du trykke på Venner og velge Fjern som venn.


Vil du ikke gå så dramatisk til verks, har du som nevnt altså to andre alternativer. Jeg har en bekjent som har sletta meg på facebook.

Jeg kan ikke søke henne opp, men så tilfeldigvis en kommentar fra henne hos en felles venn. Kan noen svare på hvorfor det er sånn? Hm kanskje du kan teste på en venn du stoler på , og fortelle sammenhengen og se hva som skjer.

Bmi kalkulator aleris

Ta vår BMI-test og se hvordan du ligger an. BMI gir deg en rask pekepinn på forholdene mellom høyde og vekt. Finn kurset som passer deg! Få en gratis prøvetime!


En BMI - kalkulator er et verktøy som gir svar på hvor høy BMI du har. BMI står for Body Mass Index , og er en formel som viser forholdene mellom vekt og høyde.

Her forklarer vi hvordan BMI - kalkulatoren fungerer. Vi forklarer hvordan du kan regne ut din BMI , og du kan finne ut om slankeoperasjon er noe for deg. At the Obesity Clinic ( Aleris Overvektsklinikk) we take account of your BMI as well as your waist and hip measurements.


In addition, we assess your general health and look at any conditions you may have that are a direct consequence of obesity. Work out your BMI using our BMI calculator – and find out whether weight loss surgery may be. BMI går inte att använda för barn (det finns andra mått för dem) De passar heller inte personer med väldigt hög muskelmassa då måttet inte tar hänsyn till typ av kroppsmassa.


För äldre personer kan dessutom BMI -gränserna behöva höjas lite. Som komplement till BMI bör man titta på midjemåttet som ger en bild av var fettet sitter. Kontakta din läkare.

Loppemarked 2019

Tips oss om arrangementer HER. Databasen blir oppdatert fortløpende. Landsdekkende side med informajon om loppemarkeder i Norge. Lurer du på hva som skjer i Oslo og Akershus av loppemarkeder i tiden.


Velkommen til et av Oslos største og beste loppemarkeder!

Oslo hvert år i begynnelsen av september. Det arrangeres loppemarked på Deichmanske Hovedbibliotek lørdag 29. Loppelauget er dugnadsgjengen til Lillestrøm Skolekorps og har som hovedoppgave å gjøre klar til korpsets årlige loppemarkeder. Kom til kæmpestort loppemarked i Bella Center.


Bus og Metro kører lige til døren. Vi har sammenleggbare plastbord til utleie. Perfekt til alle arrangementer. Vær ute i god tid med bestilling.

Bord er ikke tilgjengelig for utleie de helegene vi har loppemarked. Dette er en gruppe med informasjon om hvor neste loppemarked , garasjesalg og bruktmarked er. Kjøp og salg skal ikke foregå her. Vi tar heller ikke i mot lopper på denne siden, så dere må selv ta. Vi takker alle som var innom vårt loppemarked helgen 31.


Det gjør at vi kan gi barn og unge mulighet til å holde på med musikk og spre glede med opptreden på 17.

mandag 29. april 2019

Blod i urin gravid uke 34

Rask og trygg leveranse. Søkeord: vaginalblødning, skjedeblødning, blødning fra skjeden, blødning Blødning under graviditeten kan ha mange ulike årsaker som kan arte seg på forskjellige måter. I de fleste tilfeller er blødninger tidlig i svangerskapet ufarlige, mens blødninger senere i svangerskapet alltid bør.


Er gravid i 38`ende uke og i går trodde jeg fødselen var i gang, hadde store magesmerter og blødde mye. Men så viser det seg at blodet kom fra urinveiene. Jeg tisset altså blod , ble etterhvert sendt til legevakten, og etter fire timers vente tid sent hjem.


Det var ingen tegn til bakterier i urinen bare blod. Er nå veldig bekymret. Blod på toalettpapiret etter vannlating kan også være fra urinen , og er altså ikke nødvendigvis fra skjeden. I så tilfelle er årsaken ofte urinveisinfeksjon.


Hemorroider er også vanlig hos gravide , og disse kan sprekke og blø kraftig en kort stund. En kraftig soppinfeksjon i underlivet kan gi blødning. Dette er helt ufarlig. Nå har det begynt å gi seg,men etter å ha satt på vaskemaskinen i sted gikk jeg på do og da var det klart rødt blod i truseinnlegget.


I dag var jeg hos legen og hadde med en urinprøve. Ved svangerskapsforgiftning i uke eller senere, anbefaler legene trolig induksjon (igangsetting) av fødselen så snart det vurderes som trygt.

Clearblue digital

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme.


Ved å forstå dine månedlige hormonendringer kan du øke sjansen for å bli gravid.

Du kan se hvordan et negativt graviditetstestresultat ser ut i informasjonsbildet nedenfor. Hva om det er noe feil med testen? Förståelse för dina månatliga hormonförändringar kan hjälpa dig att öka dina chanser att bli gravid.


Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Finn clearblue digital hvis du ser nå. Ved å måle stigningen hormon (LH) – det hormon som kroppen produserer mere av ca.


Du identifiserer dine to mest fertile dager i hver syklus ved å måle nivåendringene i et viktig fertilitetshormon - luteiniserende hormon (LH). Denne er riktig nok tatt på morgenurin.

Tok samme test nå, men denne viste 2-3. Er det noen som har opplevd dette eller har jeg mistet? Har alle tegn på graviditet enda, og blir bare dårligere og dårligere i formen.

Dundersalt gravid

Mange gravide kan få desperat, uforklarlig lyst på visse matvarer. Men før du kaster hemningene og fråtser vilt, er det lurt å sjekke om det er ufarlig å innta favorittretten i store mengder. Nå sitter jeg her og har slikka av pulveret utenpå alle dropsa i en hel pose dundersalt. Utrooolig godt med salt lakris i disse graviddager! Min kjære titter bare rart på meg, skjønner ikke hvorfor.


Gravid : Redd jeg spiser for LITE. Hjelp, klarer ikke stoppe! Hvilken uke startet kvalmen? Humørsvinginger er normalt når jeg har mensen, men ikke så ille som nå. Denne ser jo helt klart positiv ut!


Kjendiser og gravide -diller Dette hadde kjendisene dilla på da de var gravide Neida, du er ikke alene om å MÅTTE ha pizza med syltetøy, lassevis med sjokolade eller pannekaker med sylteagurk. Hva skjer i tarmen når du spiser mye sukker på en gang? Det skal ikke mye sukker til for å forstyrre balansen i kroppen.


Det finnes sunne alternativer til hva vi kan fylle påskeegget me mener ernæringsforsker Mone Sæland. Jeg er gravid i uke 25. Fram til for ca to uker siden har jeg spist en del lakris.


Og jeg leser at det er en del advarsler mot dette. For stort inntak tilsvarer 5milligram glycyrrhizin i uken. Det jeg lurer på er hvor mye dette tilsvarer. Alt med måte sier folk. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Klump i brystet

Kul i brystet hos kvinner er en hyppig årsak til kontakt med lege. Brystet består av melkekjertler, det vil si kjertler som etter barnefødsel utvikles til å produsere melk. I tillegg finnes varierende mengder med fettvev og bindevev.


Kuler kan forekomme både i kjertelvevet og i fett- eller bindevev. Om man skulle finne en klump i brystet vil det utvilsomt være skremmende, og alle slike forandringer bør og skal sjekkes av en lege.

Faktisk er det slik at prosent av slike kuler er ufarlige. Rundt én av seks kvinner som blir diagnostisert med brystkreft, går til legen med andre symptomer enn kul i brystet , viser ny britisk studie. Disse kvinnene venter lenger med å oppsøke lege.


Den bryst klump som er kreft kan være preget av symptomer som ekstern blåmerker uten grunn, nippel plutselig bli invertert, blod-farget væske fra brystvortene og nylig rynket bryst hud. Hvis du regelmessig sjekke selv, så vet du kroppen din godt og vil være i stand til å identifisere når en ny klump i brystet vises. Hard klump som sprakk og blør nær stringtrusa.


Smerter i brystet , tester akupunktur for første gang, merker ikke noe forskjell verken under behandling eller etter. Vond hals, smerter i brystet Er hos lege igjen, 24T blodtrykkstest var grei (litt overrasket, siden alle andre målinger var høye) Torsdag 26.

Ravioli

Her er en kjempegod oppskrift på ravioli fylt med ricotta, spinat og spekeskinke. At den vendes i salviesmør før servering gjør dem enda mer uimotståelige. Du kan droppe å lage pasta til ravioli. Kjør den gjennom spagettivalsen på pastamaskinen og server den med fløtesausen.


Har du ikke pastamaskin kan du kjevle deigen så tynn som mulig på et melet bor rulle den forsiktig sammen og skjære i strimler til bred spagetti, papardelle. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.

Fra Pastella finder du ravioli med ost, og ravioli med spinat og ost. Det giver ekstra god smag til dine raviolisaucer og dine andre ravioliopskrifter. Hvis du endnu ikke har smagt ravioli eller mangler inspiration til opskrifter med ravioli , kan du nemt komme i gang med de gode smagsoplevelser her på siden.


En pastamaskin er en fordel, men absolutt ingen nødvendighet. Et godt gammeldags kjevle og litt tålmodighet gjør jobben like bra. Kjempe gode ravioli , og veldig fint med grundig og bileteleg forklaring undervegs. Pasta er då ikkje så vanskeleg å lage likevel!


Hadde dette til “Verdens beste spaghettisaus” og det var ein svært bra kombinasjon.

fredag 26. april 2019

Jul i svingen skuespillere

Jul i Svingen er en norsk adventskalender produsert av NRK. Manus til serien ble skrevet av forfatteren Kjetil Indregard. Det skjer mye i Svingen i desember, både vanlige juleforberedelser og mer uvanlige aktiviteter, ofte igangsatt av en barnslig pappa. Norsk julekalender. Sjanger BARNEFILM, TV-SERIE.


Her kan du lese hvordan det gikk med skuespillerne fra julekalenderen.

Serien gikk på lørdager. Barna feirer Luciadagen, den årlige ski­stafetten går av stabelen, det konkurreres om hvem som kan finne den fineste julegrana, det bakes enorme mengder pepperkaker, barna går julebukk, de redder en påkjørt rev og de bygger en snøborg og. Fellesbrukskrysset: Alle fugene skal tas opp og legges på nytt. Idé og manus var av Gudny Ingebjørg Hagen, musikken var av Geir Bøhren og Bent Åseru regi for fjernsynet var ved Torunn Calmeyer Ringen, kostymene ved Gerd Johnsrud og scenografien ved Aili Strømsted.


Lykkelig (TV2) og spillefilmen Varg Veum – Begravde hunder. Sign in to like videos, comment, and subscribe. I Svingen gleder alle seg til den årlige julegrantenningen. Marvin synes arrangementet er kjedelig og har en plan for hvordan det hele kan bli litt mer feiende og flott.


Jul i svingen er nok en julekalender som vil fange de fleste i familien, både små og store.

Change strømmen

CHANGE Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy, og nattøy for dame. Butikken får inn nyheter hele året. Bli medlem i Club CHANGE og vær den første som hører om tilbu konkurranser,. Undertøysforretninger. Er dette ditt firma?


Her ser du tilbud som gjelder nå.

Strømmen Storsenter - Tilbud i butikkene. Christiania Belysning. Det skal ikke være enklere noen andre steder å handle undertøy. Hos oss betaler du alltid strømmen din på etterskud og vi tilbyr kun spotpriser – fordi det over tid er billigst for deg som kunde.


Vi tar oss av alt det praktiske med netteier og din gamle strømleverandør når du blir kunde hos oss. I denne modusen bruker PC-en svært lite strøm , den starter opp raskere, og du kan umiddelbart fortsette der du slapp. Du trenger ikke å bekymre deg for at du mister arbeid fordi batteriet tømmes, siden Windows lagrer alt arbeidet ditt og slår av PC-en automatisk hvis batterinivået blir for lavt. Ser du etter åpningstidene til VIC?


Smoothie Xchange fra , Akershus.

Hva gjør du hvis du får strøm ? Strømulykker kan gi store og i verste fall livstruende skader.

Hva er prampack

Hva er prampack

Kjøp PramPack hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Du får kjøpt PramPack i nettbutikken (se lenke under), i barneutstyrsbutikker over hele landet, på Værnes, Fleslan Sola og Gardermoen. Morkemo sier at PramPack vil bli tilgjengelig i enda flere butikker og på flere flyplasser fremover. Stokke PramPack passer nesten til enhver barnevogn!


Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Jeg har aldri reist med Ryanair, så min erfaring er basert på Ving. Da er alt pakket inn riktig, og ikke minst, forsikret.


Airshells kan man leie og hente (og levere) på Gardermoen. Tror det er verdt de ekstra pengene, spesielt hvis dere har en ok vogn. Skal til Spania i to uker og jenta er 1. Derfor jeg kunne tenke meg å bruke babyzen vognen slik at vi kunne ha den på flyplassen siden vi reiser på litt rare tider. Kort fortalt er den din forsikring mot skade på barnevognen.


Utleie og salg av barneutstyr for reisen med små barn. Bestill online, hent og lever på flyplasser i Norge. Hvor mye bagasje du kan ta med deg, hvordan du skal beskytte bagasjen på reisen og hva du ikke kan ta med deg. Innsjekking og boarding.

Stay on baby booties

Search Booties With. Finn laveste nettpris her. This is just a good recipe containing a photo tutorial. These booties will not fall away from your baby ’s feet. And they are knitted bottom up as one piece without yarn cut.


Stay -on baby booties.

Viewing as a guest user. If you add shoes and a baby together, it might become quite a nightmare. They start to fall off and get scattered all over the place. Who knows where one can end up. This designer has designed an awesome boot for a baby that stays on.


Your baby won’t be able to just yank them or kick them off easily. Each is knitted bottom up as one piece without yarn cut. Two types of matching bumpers are available.


Rib 2xor garter stitch bumber.

If supplied with a ribbon or an I-cord tie the booties will perfectly fit baby foot and will stay on in any case. The original stay on baby bootie is available in many colors for you to choose the perfect baby booties , infant booties , or newborn booties. Shop our famous fleece baby booties , cotton baby booties , and fun baby slippers in unique colors.

Skjult nummer samsung s9

Mer enn millioner oppføringer! Discover How Samsung. Hvordan skjule nummer på utgående samtaler Samsung S9. Samsung Galaxy Sleveres med innebygdfunksjon som lar deg skjule ditt nummer fra utgående anrop.


Du kan vælge at skjule din opkaldsidentifikation, når du ringer til nogen. Så kan den, der modtager dit opkal ikke kan se dit telefonnummer eller dit navn. Bemærk, at når du sender sms-beskeder, vil din opkaldsidentifikation ikke være skjult.


Sådan skjuler du nummer på udgående opkald Samsung S9. Ved hjelp av Vis og skjul. Samung Galaxy sNummer unterdrücken - in dieser kurzen Videoanleitung erfährst du wie es geht! Når du skal ringe med skjult nummer , kan du vælge om du kun vil skjule nummeret en enkelt gang eller om du vil gøre det fast.


Er det verdt å bruke den tusenlappen? Vi legger ikke skjul på at vi er svært skeptiske til prislappen på S, når Galaxy Ser så god som den er og koster flere tusen mindre enn det den nye modellen gjør. Som Apple balanserer Samsung på et hårfint tja for det første spørsmålet, mens det siste mest sannsynlig er et nei. Men kanskje gjelder ikke disse svarene for alle, så hvorfor mener vi dette?


Det kan tilpasse seg forhold der du har mye lys, og forhold der du har lite lys. Jaqalynn Sparrow 3views. Secret Hidden Codes Tips. Hvis ulykken oppstår, kan du være trygg på at telefonen din vil bli reparert av et autorisert serviceverksted.

torsdag 25. april 2019

Hva slags leder er du

Det er dessverre ikke noen garanti for at du blir en god leder. Det er mitt viktigste budskap, understreker Røine. For å bli en ekte leder må du tørre å bevege deg utenfor komfortsonen din. Hva slags leder er du ? Det finnes ledere som er opptatt av historiske resultater og fokuserer på fremtidige resultatmål, og det finnes ledere som ser etter potensialet for vekst i markedet.


Tar du avgjørelser basert på hva du føler eller hva du resonnerer deg frem til?

Er du en teamarbeider eller er du den som tar styringen alene? Under NEW Mentor-programmet får du virkelig lært hvem du er - og hvordan du kan bli en bedre leder i et arbeidsteam. En som stoler på alle du skal lede ? Jeg har hatt begge deler og personlig har jeg ment at det er ganske destruktivt med sjefer, de som ikke stoler på at jeg får gjort jobben jeg er satt til å gjøre.


Derfor kan det kanskje være nyttig å studere Donald Trump. Du er en leder hvis noen er etter deg. Dette kan være så enkelt som en person ser på deg og følge eksemplet og oppmuntring for lederen i hjemmet, fellesskapet, arbeidsplassen eller selv nasjonen.


Ledelsen kan ta mange former, men vanligvis det innebærer ofte behandle folk-en av de vanskeligste for alle aktivitetene.

Gulvbelegg historisk mønster

Er det noen som kjenner til forhandlere som fører linoleumsgulv med eldre og historiske mønster. Vi kommer til å legge linoleum på kjøkkengulvet når vi skal sette i stand et 1år gammelt sveitserhus. Vi skal også ha gulvbelegg på badene, så tar gjerne i mot tips om fine motiv. Gulvbelegg – spar opptil på gulvbelegg.


Vi i Teppeabo mener dette belegge. Home Uncategorized Linoleum historisk mønster.

Jeg har lenge ønsket meg historiske fliser. Nå blir det spennende å se hvor trangt det. Kjøkkengulv med flismønster Foto: TeppeaboVis mer.


Har man ikke et eget mønster , så har jeg begynt å samle på fragmenter som kan nytrykkes. Tapeter med norske mønstre. Historiske Hus ved tapetmaker Victoria Brand Munthe-Kaas kan også trykke tapeter etter originale funn eller eget design i sitt verksted. Norsk Arv er en tapetkolleksjon med norske mønstre innsamlet av Else Sprossa Rønnevig. Noen som har sett slik belegg med historiske mønster den siste tiden?


En uekte linoleum har bare mønster i øverste sjikt og vil dermed bli.

GERBAD er et våtromsbelegg med spennende mønster og helt unike egenskaper.

Krydderkake uten kefir

Krydderkake uten kefir

Server med melis- eller sjokoladeglasur. Smelt og avkjøl smøret. Ha kefir og sukker i en stor bakebolle. Rør i krydder og natron. Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm).


Krydderkake uten kefir

Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 200°C i min. Krydderkake med julens smaker. Bland sammen resten av ingrediensene og rør inn i deigen. Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen. Surmelk gjør kaken ekstra myk og god.


Også høres den jo litt kjedelig ut gjør den ikke? Men ikke la deg lure. Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake. Kefir gjør kaken ekstra saftig.


Krydderkake uten kefir

Enkel oppskrift på krydderkake i langpannekake som smaker av deilig krydder, og holder seg saftig lenge. Perfekt når du skal servere kake til mange. Jeg syns at det er fantastisk herlig å fylle kjøkkenet mitt med duften av nystekt krydderkake ! Hvis du er glad i nøtter, må du gjerne drysse hakkede hasselnøtter eller andre typer nøtter på ostekremen før du deler kaken i biter. En saftig formkake med deilig smak av krydder smaker like godt til a nice cup of tea som i matpakken på tur. Du kan også skjære tynne skiver av kaken og servere den sammen med kraftige oster.


Den er superrask å lage, blir alltid vellykket, og den er kjempegod. Dette er en klassiker på vårt kakebord og det er det flere grunner til.

Pitapizza med pepperoni

På varme dager er det ekstra kjekt å finne frosne pitabrød i fryseren, som jeg bare topper med pizzasaus og ønskelig topping. Denne gangen med pepperoni og ruccola. Pitapizza med pepperoni passer perfekt for en travel hverdag. Den er enkel å lage og er lagd i en feil. Ingredienser: – til personer Pitabrød 2g pizzasaus 1g revet ost g pepperonipølse i tynne skiver rødløk paprika cherrytomater g ruccolasalat.


Fremgangsmåte: Fordel pitabrødene (tinte) utover et stekebrett. Har du liten ti kan du kjøpe ferdig pizzasaus og bruke den istedet, hvis du finner en uten tilsatt sukker. Tidsforbruk under min. Du kan lett lage ulike varianter ved å bytte ut pepperoni med for eksempel skinke og ananas, kjøttdeig og løk, eller kjøttboller og tomater. Madplan og indkøbsliste dannes ud fra valgte madopskrifter.


Hjemmelaget pizza er deilig! Vi har vår favoritt pizza bunn fra Jamie Oliver, the naked chef, kokeboken. Deilig, nystekt pizza Ingr. Brødbakemaskinen er nede for telling så jeg gidder ikke sette deig på ettermiddagen for jeg er alltid skrubbsulten med en gang jeg kommer hjem. Samleside med oppskrifter på både pizzadeig, langpannepizza, italiensk pizza med tynn bunn, hvit pizza med rømmesaus, pizzasnurrer og flere tips til hva du kan bruke en pizzadeig til.


Pitapizza med pepperoni

La stekeplaten stå i ovnen mens ovnen varmes opp.

onsdag 24. april 2019

Hvilken parfyme bruker kjendisene

Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Oppdag vårt utvalg av parfymer.


Finn en duft som passer deg.

Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme , hårpleie, hudpleie og makeup. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme. Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr.


Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. I et intervju med Express sa hertuginnen at hun er så glad i parfyme at hvis hun har glemt å ta det på nå hun drar hjemmefra, snur hun og drar tilbake. Kjendisenes hemmelige skjønnhetsfavoritter Som så mange andre har også de fleste kjendisene produkter de sverger til.


Se hvilket produkt de ikke kan leve uten!

Kjendisene skal være med på alt, så de skaper et brand med alt fra solbriller, skoparfymer osv. Det viktigste tipset er å ikke bruke for mye parfyme. KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 2butikker i Norge, Sverige og Finland.


Hos KICKS jobber over 2makeupartister, 1hudterapeuter og 7skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.

Billån storebrand

Skal du kjøpe eller selge bruktbil? Last ned bruktbilkontrakt her! Les mer og se våre tester her! Advokathjelp, Veihjelp, Rådgivning. Få øre i rabatt per liter.


Bilfinansiering — gunstig lån med pant i bolig. Med boliglån hos oss, tilbyr vi billån med sikkerhet i boligen. Det kan lønne seg å låne opp på eksisterende boliglån, i stedet for å ta opp et billån.


Lån til alle formål. Har du behov for lån til bolig, bil eller nytt kjøkken – eller har det dukket opp noe uforutsett? Vi tilbyr lån med gode renter til de fleste formål.


På denne måten får du en svært gunstig lånerente på billånet ditt. Samtidig får du en nedbetalingstid som er tilpasset verditapet i bilen din. Dermed slipper du å betale renter lenger enn nødvendig. Hva som lønner seg er riktignok individuelt.


Detaljer for boliglånet: Bruk oss som hovedbank og få vår beste rente. Mulighet for lang nedbetalingstid. Bind renten inntil år, på hele eller deler av lånet.


Billån for deg som er under år med mulighet for delkasko. Dette er lånet med ekstra gunstige betingelser for deg som. Bind pengene for en periode mot en ekstra god sparerente. Gå til Kontoer og Ny konto i nettbanken. Der velger du fastrenteinnskud så er du i gang.


Santander er en norsk bank, og er størst på billån i Norge. Vi er spesialister på billån , forbrukslån, kredittkort og sparing.

Økedager mme

Det kommer imidlertid stadige økedager fordi barnet vokser og legger på seg mye de første månedene. Måten dere foreldre merker dette på, er som regel at barnet krever hyppigere måltider eller større mengde mme til hvert måltid. Det kan oppstå litt sårhet da, men du kan forebygge med salve etter hver amming, slik at du ikke blir så sår.


Ikke alle opplever økedager og det er heller ikke noe system i når de kommer. Har de som får mme økedager ? To netter på rad nå har han grene 2-timer etter forrige målti og vil ha mer mat.

Begynte og gi mer mat og nå har jeg verdens herligste gutt, griner ikke i det hele tatt. Lillemann på mnd har vanligvis spist ca to ganger fra han la seg på kvelden til det er morgen. Men siden fredag har han våknet ca annenhver time hele natten for å spise. Han spiser forsovidt godt på dagen. Legg inn økedager Dette er det som må til for at man skal produsere melk til babyen sin.


Mange opplever fra tid til annen at de har mindre melk og trenger råd for å øke produksjonen. Det kan være mange ulike årsaker til at man opplever at det blir mindre melk enn det var i utgangspunktet, men det handler oftest om stimulering som nevnt.

Min side blivakker

Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Få god oversikt over ditt kundeforhold. Norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår-, sminke- hudpleie og parfyme.


Hos oss sparer du garantert mye - Vi har alltid gode tilbud! Vi kan tilby et bredt sortiment med hårpleieprodukter som er utviklet for alle hårtyper. Enten du trenger, shampoo, balsam, hårkur eller stylingprodukter, så har vi produktene du trenger!


Du kan blant annet sjekke forbruk, se faktura, finne PUK-kode, endre personlige opplysninger eller bestille tjenester. Her finner du skjema, meldinger og relevant informasjon. Det er enkelt å få oversikt og endre opplysningene vi har om deg.


Min side - Kredinor. Den nye løsningen benytter pålogging med elektronisk I eventuelt alternativ pålogging for dem uten elektronisk ID. Du kan se betalinger, status på skademeldinger og finne alle avtaledokumenter.


Altinn - din digitale dialog med det offentlige. Betal nå, betal senere eller del opp betalingen. Klarna lar deg som kunde selv velge hvordan du vil betale. Her kan du endre, oppgradere og bestille tjenester.


Min side blivakker

Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Du får bedre oversikt over abonnementet og tjenestene dine. Du kan følge sakene dine, endre og bestille produkter med automatisk aktivering, enklere tilgang til kanalvelger og du kan sende direktemelding til oss.

Ikea hvitevarer test 2018

Det er billig å handle hos oss. Alltid gode tilbud. Les tilbudsavisen her. Skousen matcher laveste nettpris. Helt enkelt - les mer her.

Gratis levering til fortauskant. Vi fører kjente merker som Bosch, Whirlpool, LG mm. Det samme gjelder for hvitevarer. Hos oss finner du hvitevarer av topp kvalitet med mange ulike og smarte funksjoner som gjør hverdagen litt enklere.


IKEAs svar overrasket. Sterke følelser står i sentrum når noen av landets største influensere lar oss ta del i deres hverdag. TV Sumo: Ny sesong!

Pris og kvalitet varierer etter hvilken modell man går for, som med alle andre merker. Om du skal kjøpe ny oppvaskmaskin og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå, har du kommet helt rett! Har lest litt blandede meninger om disse, men skulle gjerne hørt litt mer konkret om fordeler og ulemper. Hørt mye forskjellig om dette, noe med at det var elendig før, men at det har bedret seg nå.


Vil gjøre det billigere å reparere hvitevarer. Deres kjøleskap får dårlige resultater på kjøleegenskaper. Dette holder bare til av 1mulige poeng.


tirsdag 23. april 2019

Guttetur 2019

En guttetur sammen med gode venner og kamerater er en avkobling som kan gi overskudd også for fysisk helse. En mann på tur med venner er oftere en glad mann enn mannen som aldri drar på tur. Uansett grunn for guttetur gir vi deg vår topp for de aller beste gutteturene for menn og gutter i alle aldre fra Norge. Her kan du søke hotell.


Gjengen og jeg prøver og finne oss en destinasjon til årets sommerferie, men sliter litt.

Kriterier: - Helst innenfor Europa (ekskludert Frankrike), 3-4t max. Medlemmer NMK Valdres instruere deltakerne før bilcrosskjøring på banen. To av verdens ypperste bildesignere, Klaus Busse og Scott Krugger, er på guttetur i Norge.


De kjører en Alfa Romeo Stelvio med 5hk. De er så giret på alt det vakre de ser og folk de møter. Påmeldingsfrist for turen er 1. Fredag etter jobb dro tre veltrente karer på fjellet for den etterlengtede skituren.


Endelig skulle gutta få seg en langrennstur sammen.

Vi lurer allikevel på om noen var der i fjor eller skal dit i sommer, og vet om det er bra? København er en veldig bra shoppingby.

Sams frisør barn

I tillegg driver vi med salg av hårhudpleie produkter av verdens ledende merker. Vi følger deg opp og tilpasser kosmetikken til dine behov. Har du barn som ikke liker frisør besøk? Vi har spesielle klippestoler for barn – en bil og en motorsykkel med lyd- og lyseffekter, som gjør frisør timen til en opplevelse!


Sams er en trivelig salong med hjerte!

Her er det koselig å få en behandling med en kopp kaffe og et ukeblad i hånda! Vi tilbyr en utmerket service og rimelige priser. Hos oss kan du få hårklipp, massasje og ansiktsbehandling på samme dag. Sams frisør i Torggata er flinke med barn og har frisørstol som ser ut som en bil. KLIPPKLIPP, klipp-klipp, barne klipp,barneklipp, barnasfrisør i bergen, barnevennlig frisør.


Frisør , blomster, interiør og eksponeringsdesign, Håndverk, design og produktutvikling og Informasjonsteknologi og medieproduksjon. Vi får også vg2-fagene Kjemiprosess og Laboratoriefag.

Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Unik frisørsalong midt i Asker sentrum.

Tabell 7100 pdf

Her kan du også skrive ut den enkelte tabell dersom du har behov for det. Se også program for beregning av. Jo høyere månedsinntekt du har, jo høyere blir skattetrekket.


Du må sørge for at både skattepliktige inntekter og fradrag er oppført med riktig beløp. Men forstår ikke hva det betyr? Få en enkel innføring i tabelltrekk og hvordan du unngår å få baksmell. Den tabellen er riktig for alle som kun skal skatter pga lønn, og som verken har formue eller gjeld (eller andre fradrag slik som reisefradrag eller fagforeningskontingent).


Her finner du de offisielle sidene for Eliteserien. Se resultater, terminlister, nyheter fra klubbene, videoklipp og alle høydepunkter samt kjøp billetter til alle lagene i Eliteserien. Jeg forbeholder meg INGEN rettigheter. Denne siden går under lisensen cc by-sa 3. Velkommen til Alt om fotball, Norges beste nettside for fotballstatisikk.


Fra de viktigste ligaene tilbyr vi kampfakta, toppscorerlister, assists, kort og en rekke andre statistikker. Hvis du var på utkikk etter en annen turnering med navnetPremier League, vennligst velg din sport i topp menyen eller velg en kategori (land) til venstre. Klikk et tomt område på siden like utenfor grensen av bordet, og deretter dra musen over hele tabellen for å velge den. I noen PDF -filer , kan du være i stand til å bare klikke på tabellen for å velge det.


Body baby

Body baby

Behagelige og slitesterke bodies. Se nettbutikken for gode tilbud i dag! Fri frakt når du kjøper for 5kr. Varme og vindtette plagg i fleece. Klær som gjør hverdagen enklere.


Body baby

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En praktisk body er enkel å ta av og på, samtidig som den sitter godt på plass når du bærer det lille nurket ditt. Her kan du finne en smart body til din baby i deilig myk kvalitet til en fornuftig pris. Mange fine farger, mønstre og print. Baby Gutt og Baby Jente.


Body til baby jente 0-år. Det er få ting som er så morsomt å handle som babyklær. Markedet for søte buksedresser, luer med ører og behagelige pyjamaser til de aller minste har eksplodert de siste årene, og du finner massevis av ulike stiler og plagg hos Zalando.


Body baby

Hos oss finner du et stort utvalg av skjønne sparkedresser og bodysuits til din baby i fine farger og herlige mønster. Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser. Vi har babyklær og undertøy. Barneklær for småunger! Småungene har barneklær og babyklær i alderen 0-år.


Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn kan leke og trives i. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Newbie er en bærekraftig kolleksjon designet med omtanke for de aller minste hvor all bomull er økologisk.

mandag 22. april 2019

Hvitt belegg på leppene

Min 4-åring bruker Ventoline og Flutide mot astma. Han har vært syk i det siste med halsbetennelse og feber og gått på antibiotika mot dette. Han har i ettertid fått et hvitt belegg på leppene og litt på innsiden av leppene , men jeg kan ikke se noe ellers i munnen hans.


Det kan se litt ut som død. Da er det er ganske tykt og ekkelt belegg der som må skrape.

Bruker lypsyl ofte for å myke opp leppene , og for å prøve å unngå å får munnsår. Noe jeg pleide å få hver vinter før) Leppene får et slags hvitt belegg med hud eller hva det kan være enkelte ganger. For meg er det ganske irriterende, da jeg vil ha helt v. Hvite streker og flekker: Kan være forbundet med smerter, særlig ved inntak av bestemte mat- og drikkevarer, f. Belegg som kan skrapes av: Kan forekomme over hele munnslimhinnen, og er ofte tegn på soppinfeksjon. Og det ser virkelig ikke ut egentlig. Hvit hud er det vel egentlig, ikke belegg.


Eller jeg vet ikke.

Bør jeg oppsøke lege i morgen? Jeg er gravid også. De fleste babyer er litt hvite på tungen, dette er som regel melkebelegg.


Jensen vendbar madrass

Jensen vendbar madrass

Hvilken madrass passer din kropp? Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Se hele utvalget på skeidar. Sjekk ut Jensen Vendbar Madrass.


Hos oss finner du et variert utvalg av Jensen madrasser til konkurransedyktige priser. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre mange butikker! Hvis du ønsker en madrass som kan bevare holdbarheten i flere år, er en vendbar madrass å anbefale. Våre vendbare madrasser består av materialer som muliggjør at man kan snu madrassen, noe som gjør bidrar til at holdbarheten forlenges.


Nedenfor ser du en oversikt over våre vendbare madrasser av ulik størrelse, tykkelse, farge og kvalitet. Velg riktig vendbar madrass. Er du på jakt etter en madrass som kan holde i mange år? Da bør du vurdere å kjøpe en springfjærmadrass.


Jensen vendbar madrass

Springfjærmadrasser består av ulike typer fjærer, og er samtidig vendbare - derav navnet vendbar madrass. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med kjente leverandører som Jensen , Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov. Kom til oss og gjør en trygg madrasshandel. Det er mye som bør tenkes gjennom før man velger en ny madrass.


I Jensens Signature-sortiment finnes det mange forskjellige typer. Hos oss kan du velge mellom madrasser i alle prisklasser.

One call binding

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på harddisken din når du besøker et nettsted. Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at den ikke er koblet til abonnementet ditt, eller til deg som person. Mobilt Bredbånd internettabonnement til hytta, båten, ferien og alle andre steder i Norge du ønsker å være på nett. Finn det billigste mobilabonnementet til ditt bruk. Telefonabonnement med 4G dekning.


Fra 0GB til 15GB data-trafikk.

Med eller uten mobiltelefon. Etter to måneder velger du det beste mobilabonnementet for deg. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse.


Du kan selv bestemme hvilke informasjonskapsler som blir brukt i din nettleser og du kan endre dine innstillinger når som helst. Velg det mobilabonnementet som er billigst for deg. Etter prøveperioden på måneder, vil vi basert på forbruket ditt, anbefale det mobilabonnementet som passer best for deg, altså, det abonnementet som vi tror blir billigst for din bruk, men du står selvsagt fritt til å velge selv.


Har hørt masse bra om det! Kan jeg si opp abbonementet før måneder, UTEN å betale noe avgift?

Takplater vaskerom

Forside Ba våtrom og rørlegger Vaskerom i kjeller: Dampsperre i tak og valg av takplater ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Platene egner seg godt for bruk på vaskerom , grovkjøkken og andre rom i huset, hvor det er høy fuktighet (klimaklasse 2).


De skal ikke brukes i våte soner, som for eksempel bad. Platen som tåler fuktig miljø Fuktskader i vegger og tak kan få følger som er både ubehagelige og dyre.

Både Fibo Trespo og Smartpanel Tiles er våtromsgodkjente produkter med membran og en tiltalende overflate i ett. Platene monteres direkte på stenderverket, og man trenger ikke gipsskiver, membran, fliser og fugemasse, og man kan dusje direkte på platene siden de er garantert fuktsikre. Vanligvis er det ikke behov for fuktbestandige takplater i rom med begrenset fuktighet, og vi anbefaler derfor Arbor takplate hvit som tak.


Arbor Fuktbest Landbruksplater: For tak og vegg, og er spesielt utviklet for alle typer lokaler hvor det drives virksomhet i fuktige omgivelser. Tak-ess Inspirasjon kan vaskes med alle vanlige ikke fettholdige vaskemidler. Plasttaket er sterkt og slagfast, samt lett å montere.


Hvor lenge varer halsbetennelse barn

Antibiotikabruk hos barn. Uriktig bruk av antibiotika kan føre til utvikling av resistente bakterier. Det vil si at antibiotikabehandling ikke lenger har effekt på disse bakteriene.


Varer lenger enn forventet. Forfatterne bak studien skriver at i Storbritannia og i USA står slike infeksjoner for over en tredjedel av barns besøk hos primærhelsetjenesten. Hva er årsaken til halsbetennelse ?

De fleste infeksjonene i hals hos barn skyldes virusinfeksjoner (mer enn prosent), og de fleste tilfellene av tonsillitt skyldes streptokokker. Den kommer som regel sammen med en forkjølelse, så barnet hoster litt, kan ha hodepine og feber. Større barn kan beskrive den tykke følelsen i halsen, mens de minste kanskje klager over vondt i magen. Hvor lenge bør man holde seg hjemme? Ved en streptokokkinfeksjon er som regel smittefaren over dagen etter oppstart av antibiotikabehandling og barn kan gå i barnehage dersom de ikke har feber eller nedsatt allmenntilstand.


Har man kyssesyken kan man gå på jobb ved tilfredsstillende allmenntilstand. Barn i skolealder er særlig utsatt, spesielt i vinterhalvåret. Halsbetennelse forekommer i alle aldre og er svært vanlig.

fredag 19. april 2019

Havrekjeks til ost

Hjemmelagde havrekjeks er helt nydelig og perfekt å unne seg til kveldskosen, med litt brunost eller annen god ost på. Mange har den også som et fast innslag i julebaksten. Husk å la deigen stå kaldt en god stun gjerne natten over, slik at den blir enklere å kjevle ut. Idag har eg dessverre ikkje ei ny, kjøttfri middagsoppskrift til dere, så derfor vil eg heller gi en populær og nydelig oppskrift i reprise: sukkerfri havrekjeks ! Desse er litt søte med god smak av kanel, kardemomme og vanilje.


Et bugnende ostefat er det enkleste du kan sette fram, og sammen med syltede valnøtter blir det ekstra godt.

Havrekjeks smaker godt til osten , særlig hjemmebakte. Salte kjeks er en god match med milde oster da saltet er med på å fremheve den milde smaken. Urter som rosmarin, timian og oregano er også et godt kompliment til de mildeste ostene. Her er en oppskrift på gode kjeks som passer utmerket til både søte og salte oster.


Lag dobbelt porsjon og gi bort i gave - det vil garantert bli godt mottatt! Kna inn så mye mel at massen kan kjevles ut til en passe tynn leiv. Stikk ut runde kjeks med glass eller skjær firkanter.


Oppbevar kjeksene i tett en boks. De smaker kjempegodt med meierismør og geitost eller annen god ost !

Nye regler for beregning av sykepenger 2019

Lag lønnsslipper online. Brukervennlig lønnssystem. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Kari Nordmann blir syk 7. Sykepengene skal derfor beregnes etter nye regler. Ola Nordmann skal ha sykepenger fra 28.


Hovedregelen for beregning av sykepenger vil endres fra 1. Nå er det slik, at inntekten de tre siste kalendermånedene før den ansatte ble syk skal brukes som utgangspunkt. Kurset oppsummerer kort de nye reglene for sykepenger fra 1. Endringene gjelder både for sykepenger i og utenfor arbeidsgiverperioden. Dette berører alle som jobber med sykepenger.


Arbeidsgivere som kan beregningsreglene for sykepenger sikrer at bedriften utbetaler korrekt beløp når ansatte blir syke. Nye regler for beregning av sykepenger fra nyttår Fra 1. Nye beregningsregler for sykepenger fra 1. Beregningsperioden endres fra uker til måneder. Ingen følger reglene for beregning av sykepenger. Regelverket for hvordan sykepenger skal beregnes er så komplisert og tidkrevende å følge at mange rett og slett lar være å forholde seg til det. Det kan gi ansatte feil sykepengeutbetaling.


Du kan maksimalt få sykepenger i uker. De nye reglene vil med andre ord berøre alle som jobber med sykepenger. Tidsbegrensingen er den samme enten du er helt eller delvis sykmeldt.

Lønnstrinn oslo kommune sykepleier

Gratis avbestilling! For stillingskoden sykepleier , som er den største gruppen, får alle ett ekstra lønnstrinn. Laveste mulige innplassering i lønnsrammen.


Alle lønnsrammene har i alt lønnsrammealternativer (muligheter for lønnsplassering lokalt). Stabiliseringstillegget for de som omfattes av denne avtalen, kommer i tillegg til oppgitte lønnssatser. I de årlige forhandlingene avtales størrelsen på lønnstilleggene for de ulike arbeidstakergruppene, samt andre arbeidsvilkår som arbeidsti pensjonsforhol lønn under sykdom og lignende.

Oslo Kommune - SYKEPLEIER. Lønnen forteller noe om hvor verdifull du er for kommunen , sier sykepleier Julie Spånberg Husfloen (24). I fjor sa hun opp en fast jobb i Elverum og flyttet til Engerdal. Nå er Julie assisterende avdelingsleder og den eneste sykepleieren i hjemmetjenesten – og Engerdal kommunes lavest lønnete sykepleier.


Til samtlige stillinger er det knyttet både et. Enkel online bestilling. Bestill online og spar opptil ! Vi søker etter sykepleiere som ønsker å jobbe som ekstravakt i hjemmetjenesten, Bydel Stovner.

Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.

Populære innlegg