mandag 27. april 2015

Babyklær sommer

Klær for hverdag og fest. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Shop nå! Varme og vindtette plagg i fleece. Alt du trenger å vite om babyklær. Vi guider deg gjennom alt.

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Det er få ting som er så morsomt å handle som babyklær. Markedet for søte buksedresser, luer med ører og behagelige pyjamaser til de aller minste har eksplodert de siste årene, og du finner massevis av ulike stiler og plagg hos Zalando. Gutt og Jente på nett. Lillelam, Memini, Hust and Claire, Name it, Gullkorn Design og Joha.


Er du på jakt etter barne og babyklær plagg som er nedsatt - da er du på riktig sted! Vi har samlet alle plagg som er på salg her. Alt fra ullklær, ytterklær til bukser, bodyer og kjoler.

Det er plagg fra nåværende og tidligere kolleksjoner. Velkommen til vår OUTLET, i denne kategorien har vi konsentrert de beste produktene fra våre varemerkes tidligere kolleksjoner. Se sesongens barneklær og sko. Vi vet at komfort er like viktig som stil når du skal kle ditt barn. Her finner du babyklær.


Lillelam er en norsk merkevare med barneklær i ull fra prematur til år. Alle våre produkter er laget i 1 merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. På denne nettsiden finner du en full oversikt over alle produktene vi har tilbud på og selger til en lavere pris akuratt nå. Til hver anledning eller aktivitet trengs klær som passer akkurat ditt barn og den anledningen. I vårt sortiment finnes klær for alle årstider og stiler på ett og samme sted.


Kle ditt barn for sportsaktivitetene, stranden, skibakken, selskapet og skolen. Selvsagt alltid til gode priser! Med disse enkle strikkeoppskriftene kan du lage babyklær som varmer den nyfødte i kulda. Ulltøy til baby og barn skapt med kjærlighet og omtanke, produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte.


Størrelsene på babyklær er angitt i centimeter etter lengden på barnet, mens de fleste gjerne refererer til alder når de skal kjøpe noe til den lille. Du finner jeans til enhver anledning og yttertøy til alle sesonger.

Fyll opp garderoben for å matche hverdagslivets behov. Barneklær i alle størrelser, til baby og ungdom. Pyret har klær til barn, fra nyfødt og baby til barnehage- og skolealder. God design - lynrask levering.


Salg på barneklær ! Nå kan du bruke filteret vårt og finne akkurat det du trenger. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. At barn og ugress har én ting til felles er ingen hemmelighet. Tusenvis av produkter garanterer at minst noen av dem kommer til å passe akkurat for din familie, at det er opptil rabatt syns vi bare er gøy. Derfor syns vi på Lekmer.


Pyret lager klær som gjør hverdagen enklere og som fungerer like bra til fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg