mandag 6. april 2015

Tusenfryd tivoli

En frydelfull opplevelse for liten og stor. Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Berg og dalbaner, andre attraksjoner og aktiviteter både for voksne, barn og familier i den største fornøyelsesparken og tivoli i Norge, rett utenfor Oslo.


Det er plass til veldig mange mennesker der og det er mange attraksjoner som er spennende – disse skal vi snakke litt mer om etterpå. TusenFryd ble offisielt åpnet 11. De omreisende tivoliene.

Omreisende tivoli ble veldig populært i Norge og på 60-tallet fantes det hele slike. I dag er det fem-seks norske tivoli. Her finner du parkkart, attraksjoner, underholdning, våre tjenester, spisesteder og butikker.


Her har dere muligheten til å bestille minimum billetter, og få en grupperabatt. For å få denne prisen må billettene bestilles og betales på forhånd. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Se bilder, les kundeomtale og book! Den ligger i Vinterbro og strekker seg over et stort område. Unsubscribe from Thom Høknes? Adrian Hanslien 7views.


Liste over tillatelser blir fortløpende oppdatert. Utenom Frielektrikere som slenger på en, eller to rollercoastere på bilene sine og kommer hit til Norge for og snik-tivolisere oss. Dette ville jeg kalt fast-fryd. Vi bryr oss om ditt personvern.


Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Her har man maktet å forene fornøyelser som karuseller, rutsjebaner og spøkelsestog med eminent akrobatikk, konsertvirksomhet, pantomime- og dukketeater, innenfor et bredt anlagt parkområde. Tivoli , forlystelsespark.


Barn elsker fornøyelsesparker. Se oversikten nedenfor for å finne frem til spennende parker i Norge og en rekke andre land i Europa. Jeg har aldri likt fornøyelsesparker.


Og da er det jo artig å sammenligne disse parkene,både når det gjelder UU universel utforming og hva de kan tilby oss rullestolbrukere. Alle gjester Må betale et dagspass, enten du skal være med på attraksjone reller ikke. Alle mattilbud er elendige, og dyre.


Bruk pengene på noe annet.

Ingen av barna ble skadet En gutt ble lettere skadet etter at han falt av en karusell på et tivoli i Nygårdsparken i Bergen. I disse ferietider har jeg lyst til å sammenligne disse to parkene. Har barn som går bananas med en gang de ser et tivoli , godt opplært av sin far vil jeg tro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg