fredag 17. april 2015

Hysterisk baby om kvelden

Det å bære barnet opp og ned trappa kunne lindre litt eller virke søvndyssende, så jeg gjorde det flere timer hver dag etter at jeg fant det ut. Stoppet ikke alltid å skrike, men skrek som regel mindre intenst. Det er vanlig at nyfødte og spedbarn skriker om kvelden og tidlig på natten, og det er glidende overganger mellom normal skriking og spedbarnskolikk. Time etter time, kveld etter kveld , og kanskje natt etter natt, med et utrøstelig, skrikende spedbarn i armene har drevet mange forventningsfulle foreldre over i. Anonym bruker skrev: Men du forstår vel at hvis noen tar på sjokolade med spor av nøtter, som inneholder nøtter (spor av nøtter = kan inneholde en nøttebit), og så tar nøttefingre på deg, og så putter du fingeren i munnen, så kan du bli syk.


Har ei jente på litt over uker som helt til nå har vært veldig grei å legge på kvelden (ca i tiden) Men de siste dagene har hu vært helt hysterisk.

Spiser den ene siden, og så begynner hun med hysterisk gråt Har prøvd med masasje på magen, kommer luft innimellom. Det kan klø i gommene både dager, uker og måneder før det første vesle riskornet viser seg. Intens kløe er irriterende, og gjør det vanskelig å konsentrere seg om andre ting – eller sove. Følg med på om babyen oftere putter fingrene sine i munnen, gnager på lekene eller gjør andre ting som øker mistanken om kløe i gommene.


Selv om det kan se ut som om barnet har mareritt, stemmer ikke dette. Det kan føles som om du ikke har nok melk hvis barnet ditt er urolig om kvelden. Barnet vil kanskje ammes hele tiden, og brystene virker slappe og tomme.

Men det blir ikke helt tomt, og melken er rikere på fett enn når brystene er helt fulle. Perioder med kveldsuro og intensiv kveldsamming er veldig vanlig - og det går over etterhvert. Hun gråter i ett sett og er hysterisk , spytter ut puppen og klikker helt. Hun har normal avføring og fiser, så kan jo ikke være magevondt. Hun stopper opp å skrike i korte minutter på max minutt om gangen, om hun ser spennende lys eller blir bært, trillet tur med ol.


Hun vil også helst være på puppen hele tiden, spesielt på natta. Hei jeg har ei lita ei på uker,. Etterhvert ble hun glad i sengen sin, og vi legger henne om kvelden uten noe som helst annet enn god natt-sang. Det at det går helt fint om kvelden gjør at jeg ikke tror hun har vondt noe.


Hun er bare mnd og ting vil forandre seg. Vi har en åring og mnd baby. Begge legger seg kl. Hysterisk om kvelden - Graviditet, spedbarn og. Baby på mnd er blitt helt hysterisk på kveldene.


Lillegutt har sovet på eget rom siden han var mnd. De siste dagene har han blitt fullstendig hysterisk når vi har prøvd å lagt ham, både på dag og kveld. Vanligvis legger vi ham ned i sengen og går ut av rommet uten problem, nå står han oppreist å hyler før vi får snudd oss.

Hun poengterer at man aldri skal forlate en hysterisk baby , og at babyen blir enda mer stresset og bruker ytterligere tid på å roe seg dersom foreldrene er stresset. Vær hos babyen og vis at den ikke er alene. Pass også på å kle av babyen dersom den er overtrøtt. Barnet ditt vekker deg klokka tre på natten og er mye dårligere enn det var da han eller hun la seg tidligere på kvelden. Hvorfor er det slik at man blir sykere om kvelden og natten.


Samtidig er det viktig å være like streng på når man skal stå opp om morgenen. Ha et fast tidspunkt uansett. Selv om man har sovet dårlig skal man stå opp på det fastsatte tidspunktet. Da vil det samle seg opp trøtthet på kvelden , men hvis mangelfull innsovning på kvelden blir kompensert på morgenen vil det ikke hjelpe, sier han.


Søvntrening kan også hjelpe barnet til å roe seg ned om kvelden og redusere oppvåkninger om natten. Undersøkelser har vist at en måned med søvntrening fører til at barn våkner sjeldnere i løpet av natten, bruker mindre tid på å roe seg om kvelden og er mer tilbøyelig til å sovne igjen etter å ha våknet om natten. Search For The Baby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg