onsdag 22. april 2015

Stroppeløs bh store størrelser

Praktiske turklær også i ekstra store størrelser. Velg og vrak blant vårt brede sortiment av klær til dame. Finn din favoritt nå! På Ellos finner du den nyeste mote i alle størrelser.


Varene kommer rett i postkassen.

Fornøydgaranti og dager åpent kjøp. Stroppeløs BH er superviktig for både unge og eldre kvinner. Alltid gode tilbu gjør et kupp i dag!


Skal man ikle seg kjoler som dekker lite, eller som har stor utringing foran eller bak, og ikke vil vise fram skjemmende BH -stropper, er dette et meget intelligent produkt. Cubus har bralette og stroppeløs bh til gode priser. Velg blant vårt store utvalg av sesongens stroppeløse bher til dame.


Når du har funnet din riktige størrelse , må du finne ut hvilken bh som har riktig passform for deg. Fri frakt til butikk - Gratis retur i butikk.

Se våre anbefalinger Sizes conversion chart. For å gi deg en bedre opplevelse bruker Zalando informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.


Jeg aksepterer dette. BH’en tilpasser seg individuelt til kroppen, og de polstrede skålene gir ekstra god komfort. Justerbar lukking i tre trinn på ryggen. Jo større cup- størrelse BHen har jo bredere blir skulderstroppene.


Enten du er på utkikk etter en T-skjorte- BH , push-up- bh , bh uten rygg, blonde- bh eller stroppeløs bh , hjelper vi deg å finne den rette. Les Bh -guiden vår for å få ekstra hjelp til å finne riktig størrelse og passform. Når du trenger en oppdatering i undertøysskuffen, finner du enkelt Bh -modellen som passer for deg under Shop by fit. Alle våre BH'er er fra noen av verdens mest anerkjente merkeleverandører for lingerie, hvor passform, komfort og kvalitet er essensielt.


En bikini modell med spenne lukning, kan ikke justeres under bysten, å passer derfor best til de størrelser som det er henvist til i guiden. Vi har også en BH -guide hvor du kan finne din BH - størrelse. Fra Triumph-kolleksjonen har vi et stort program med deres populære stram opp-serie. Ulike farger og fasonger i små og store størrelser - finn dine favoritter!


Se vårt utvalg med stroppeløse bh-er online.

Shop online eller i butikk. Du finner alltid de nye trendene og stilene hos HM. BH-en gjør jobben sin, gir fin form under klærne, og skal ha et kjempepluss for at den klarer å holde store bryster oppe. Det er nå fem år siden gründer Marianne Buset Foss startet nettbutikken som hun selv savnet da hun som trebarnsmor i tidsklemme slet for å få tak i gode bh-er for stor byste. Vanlige undertøysbutikker og kjedebutikker har ofte dårlig utvalg av store størrelser.


Hovedtyngden av kundene er i alderen til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg