torsdag 23. april 2015

Jotun sans

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Sans er en gulaktig beige tone. Er en varm beige tone. En av våre mest solgte farger. Velger du SENS får du ikke bare vakre farger, men du tar også et bevisst valg om å velge det beste for din egen helse og innemiljø. Få tips til hvordan du skaper lune, trygge og vakre hverdagsrom.


En lys, dempet og litt grålig beigetone. Det er en grunn til at denne fargen aldri går av moten! Lun, varm og delikat.

Den er ganske enkelt en utrolig god farge. Ikke for lys, ikke for mørk. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 2. Nå kan du male innendørs med god samvittighet - uten å bekymre deg for å sjenere verken andre eller deg selv Helsevennlig maling - eneste anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). SENS er verdens mest helsevennlige maling, utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund.


På denne siden vil du få inspirasjon, tips og råd. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte toner. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.


Jotun - Sens Tak - L. Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat.

Glansgrad Silkematt 10. Det nye fargekartet finner du selvsagt også i en digital utgave. Velg en hovedfarge og få tips til matchende farger på colours. Da er det duket for litt om fargevalg og den røde tråden, og jeg har plukket ut noen bilder fra de fleste rommene i huset så dere skal få litt oversikt.


Nå er det ingen nyhet at jeg liker pasteller og varme farger, noe huset bærer preg av!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg