tirsdag 14. april 2015

Morsom treningsøkt

SIDE2): Det er så å si umulig å komme i form og trene regelmessig om du ikke driver med noe du synes er gøy. Derfor har vi samlet en rekke treningstester, slik at du kan få inspirasjon til. Let´s do this Hver uke prøver jeg å få tid til å lure inn en stasjon eller sirkel-trening. Grunnen til det er mange, den typen trening er utrolig effektiv, den er morsom , variert og du får utfordret både styrke, og utholdenhet.


Denne treningsøkten passer både som gruppetrening, kompistrening eller egentrening.

Kortstokk-trening kan spilles på flere ulike måter, men felles for alle måtene er å finne ut hvilke øvelser og repetisjoner de ulike kortene skal være og deretter jobbe seg gjennom hele kortstokken. Det er ikke alltid like lett å finne motivasjon til å trene. Kanskje sofaen og en god TV-serie frister mer enn å gå til treningssenteret, men det er faktisk like lett å få gjennomført en liten treningsøkt hjemme i stua. Det handler om å sette av ti bestemme seg og finne motivasjonen. Forbrenningen etter økta er også høyere.


Og så kan du ikke så lett bruke tidsklemma som unnskyldningen når det er gjort på bare minutter, sier Tjønna. Tren sammen med en partner.

Et morsomt motivasjonstips er å finne seg en partner, enten det er en venninne, kjæreste eller kollega. Det er nemlig liten tvil om at det å trene med noen både gir økt trenings-lyst og glede, samtidig som det også skaper stor motivasjon for dere begge. Fartslek: Morsom intervalltrening! Liker du ikke intervalltrening med kadaverdisiplin, er fartslek en effektiv og morsom metode for å forbedre tempo og kondisjon. Treningsformen passer løpere på alle nivåer og er glimrende for begynnere som vil få litt mer fart på bena.


Morsom og effektiv utendørstrening Her viser vi seks effektive og morsomme aktiviteter som du kan prøve. Her er et utvalg dokumenter (alle i pdf-format) med tips og øvelser for fotballtreninger på forskjellige alderstrinn: Den gode treningen. Bruk gjerne denne som en huskeliste når du forbereder, gjennomfører og vurderer en treningsøkt.


Vi nærmer oss sesongavslutning for denne morsomme videoserien med Hanna og Nora. Det er tid for ny testing, og Hanna blir mildt sagt overrasket over resultatene Nora viser. LES OGSÅ: Slik får du en morsom og effektiv treningsøkt 3. Ta to eller flere trinn i slengen. Nettleseren din støtter ikke video.


Det finnes imidlertid noen gode tips som gjør at treningen blir morsom igjen, skriver Askmen. Lag deg et nytt mål som gir deg mulighet til å forandre på treningen. Læreren og tobarnsmora begynte på kurset i høst, og sier hun endelig har funnet en treningsform som er morsom nok til at hun stiller opp uansett dagsform.

Hun forteller at hun føler seg ferdig med treningssentrene for godt. Der blir du bare en i mengden. Jeg har vært støttemedlem på sånne sentre altfor lenge, fastslår hun. Her er aktiviteter som er lett å gjennomføre sammen og som garantert vil gi barna (og deg selv) et skikkelig energikick! I tillegg forteller Treningsfrue om hvorfor hun synes akkurat dette er viktig.


Bruk ikke styrketreningsapparater som er beregnet på voksne. De har som regel ikke innstillinger som gjør det mulig for barn og unge å bruke dette. Velkommen til Pluss. Kom og prøv en av våre mange sal- eller sykkeltimer! Eller prøv vårt velutstyrte studio, med bl.


Crossfit-rigg, Gressbanen med Slede, Battle Rope og mye annet! Treningsøvelser Fotballgruppa har valgt ut noen øvelser som alle trenere må kjenne til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg