torsdag 9. april 2015

Brettspill 2019

Brettspill 2019

Bestill på nett – få varene hjem i postkassen eller hent dem i din nærmeste Norli-butikk! Du får 1 rabatt på alle våre nyheter hvis du bestiller med klikk og hent. Se vårt utvalg her! Bredt utvalg av spill. Hysj – Don’t wake up daddy!


Brettspill 2019

Fronten har engelsk tekst, men spillet er på norsk. Dette et skikkelig barnespill, med både enkle regler, enkel spilldynamikk og elektonikk som vekker spenning og interesse. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Det lanseres hundrevis av nye brettspill hver år.


Spillene som er samlet på denne siden har vunnet prestisjetunge priser som Spiel des Jahres, Mensa, Guldbrikken, Golden Geek for å nevne noen. Du vil GARANTERT kun finne gode spill her! Med et hav av brettspill der ute er det ikke alltid like lett å bli enige om hvilket spill du og familien skal gyve løs på. For å gjøre det enklere for deg har vi laget den ultimate guiden over de mest fengslende familiebrettspillene, som vil sette konkurranseinstinktet til store og små i fyr og flammer.


Brettspill 2019

Brettspill har eksistert i mange årtusener. Vær den første til å få tak i sjokoladekaka uten å vekke pappa. Snik deg forsiktig gjennom boksene på spillbrettet, hvis du snubler kan det være du vekker pappa! Krever stk AA batterier, dette medfølger ikke.


Lei av å spille Ludo og Yatzy på hytta? Vi gir deg de beste nye spillene for både barn og voksne. HØYTID: Påsken er en tid hvor mange leter fram de støvete. Vi har samlet våre mest populære spill i en kategori. Her finner du våre mest populære brettspill , spill til barn, familiespill, spørre- og kunnskapsspill, memospill, klassiske spill og nye spill.


Brettspill 2019

For innvidde entusiaster så bærer navnet derfor med seg en forventning om høy kvalitet på komponenter og et spill som belønner smarte valg. Små, meningsfulle forbedringer har blitt gjort i denne versjonen, inkludert oppgraderte regler og forbedret gameplay, en oppdatert spillerrekkefølge-tracker, nye referansekort og en prisavslag-token for enda bedre kraftauksjoner. Stone age Junior innfrir til fulle! Den store brettspill -guiden som gjør påsken perfekt. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Enten du skal tilbringe dagene hjemme eller på hytta, er det en påsketradisjon du bør sørge for å holde ved like: Spill brettspill ! Vi lever akkurat nå i en tid hvor brettspill er på sitt aller beste noensinne! Aldri før har brettspill vært så varierte, innovative, populære, og ikke minst gode. Dette er mye takket være at du nå kan finne informasjon og kjøpe brettspill på nett. Vi sørger for at det er over 2ulike spill tilgjengelig for spilling på MidWinter.


For at MidWinter skal ha et enda bedre spillutvalg, er det ønskelig at flere av deltakerne tar med seg spill. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Velkommen til boardgamer.


Danmarks ledende forhandler av brettspill og puslespill. Frakten til Norge er på 1NOK – jeg betaler alle portoutgifter hvis du bestiller for mer enn 1. Alle prisene inkluderer norsk MVA og toll. Jeg tar meg av fortollingen for deg – her er det ingen skjulte gebyrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg