onsdag 29. april 2015

Tyren som barn

Tyren som barn Det kan bli klart at det nyfødte barnet er en tyr når du prøver å kle ham for å ta ham med hjem fra sykehuset. Putt de små armene inn i den fine genseren bestemor har strikket, mumler du i myke, moderlige toner. Tyrene regnes som de mest jordnære av alle tegnene. Kvalitet og komfort er viktig, og tyren tror på det som er konkret og virkelig. Tyren liker å eie, og samler gjerne på ting.


Tyrene er tålmodige og arbeidssomme, men forhaster seg ikke.

De er praktiske av seg, og begir seg som regel ikke inn i svevende diskusjoner. Når det gjelder penger er hun i likhet med den mannlige tyr mest opptatt av sikkerhet. Det som teller mest for henne er å ha nok penger til å ha et godt liv, ikke å sløse.


Tyren er fornutfig, men kan være sta og lite fleksibel. Tyren trenger mye trygghet for å ha det bra. Tyrebarnet viser sin fremgang med ting. Den vesle tyren er besluttsom, metodisk og omsorgsfull. Tyren forventer aldri å bli støttet uten å bidra med sin del, og de er ulykkelige med en mann som ikke bidrar med sitt, men de vil prøve å gjøre det beste ut av det.


Kvinnelige Tyrer misliker svakhet i enhver form.

Den første tyren begynte å hoppe ivrig opp og ne akkurat som om han danset. Han hadde nemlig hatt en sterk lengsel etter å røre på beina. Deretter nærmet han seg mannen som befridde ham, for å gi en god klem, akkurat som et barn som holder seg nær sin mamma. Kanskje du ser for deg den typiske mannlige tyren som en rolig, praktisk sjel, fornuftig og nedpå jorda som et gammelt skopar.


Og det stemmer, han er det. Du kan også se at han er treg til å handle, gjennomtenkt og forsiktig. De sjarmerer seg som regel ut av vanskelige situasjoner og slipper unna med ting som andre tegn må stå til rette for. Forholdet til barn er ofte veldig godt og de betrakter barna sine som et skaperverk som de er spesielt stolt av.


Barn elsker Løven fordi den er umiddelbar og direkte, den elsker å leke og ha det gøy. TYR ARMBÅND Botswana Agate Åpner og styrker rot chakraen. Denne duse, lyse agaten beskytter deg som et varmt og mykt lag omkring deg. Dens stille energi er spesielt god til meditasjon.


Føles beskyttende og komfortabel, lindrer smerte og hjertesorg, og stilner ensomhet. Et søtt og fint smykke i sølv fra Bjørklund Sølv. Dette er et nydelig og tidløst smykke som passer like bra til voksne som til barn.


Dette er også den perfekte gave både til dåp, venninnene, deg selv. Smykke til barn i rhodinert sølv med stjernetegnet Tyren fra Prins og Prinsesse. De som er født mellom april - mai er født i stjernetegnet Tyren.


Smykket leveres med en kjede som er cm.

Tyrer kan også finne sitt indre lys via meditasjon, yoga etc. Etterhvert så er det de indre verdiene som betyr mer for tyren og den blir mer og mer opplyst og kan gi dette indre lyset til andre. Skorpionen derimot kaster seg rett og slett ut i livet med dets dramaer. Er du født i Fiskene? Da er du Virkelighetsnær, fornuftig, snill, vurderende og planmessig.


Men du har også en tendens til å være humørsyk, uberegnelig og trang til å føle deg som martyr. Han er en meget god far som barna vil like godt. Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet.


Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke. Hun kan virke hjelpesløs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg