tirsdag 7. april 2015

Eplecidereddik magesyre

Eplecider eddik har i naturlig opprinnelse sur pH-verdi men blir basisk eller alkalisk i kroppen igjennom fordøyelsen og kroppens sure magesyre. Sitron, lime og eplecider eddik er sur i opprinnelig stan men bli basiske i kroppen. Husk å bruke sugerør når du drikker for å beskytte tannemaljen! Det bidrar til å minimere følelsen av magesyre og halsbrann.


Det er en god idé å ta denne løsningen etter å ha spist veldig fet mat for å unngå at disse symptomene opptrer. Eplecidereddik har også rykte på seg for å være bra for fordøyelsen, og dette kan det være noe i. Har du lite magesyre kan nemlig det å drikke noe surt hjelpe, og dermed også på fordøyelsen. Det eliminerer tarmbakterier og bidrar til å unngå Candida. Eplesyre og eddiksyre, som begge finnes i eplecidereddik , kan være meget sunt for tarmfloraen. Den kan også hjelpe til med å skape et ulevelig miljø for den vonde candida-soppen som er med på å ødelegge tarmen.


Bortsett fra alle andre fordeler det kan ha for å rense kroppen som allerede er nevnt, antas det at å drikke ufiltrert og utvannet rå eplecidereddik trolig vil avgifte og rense leveren. Jeg fikk et godt råd av en svensk venninne for over år siden og som jeg fortsatt følger hver eneste dag: ss. Tilstrekkelig magesyre er en grunnleggende forutsetning for helsa vår.


Optimal nedbryting og absorpsjon av næringsstoffer skjer kun innenfor en veldig snever grad av surhet i magesekken, og dersom det ikke er nok syre blir de vanlige kjemiske reaksjoner som kreves for å oppta næringsstoffene svekket. Refluks av magesyre , sure oppstøt, halsbrann og spiserørskatarr Hva er refluks av magesyre ? De fleste mennesker merker på et eller annet tidspunkt refluks av magesyre i form av sure oppstøt eller halsbrann. Syreblokkerende midler reduserer hvor mye magesyre som slippes ut i magesekken. Hvis du ofte har moderate til sterke syreplager kan du bruke et reseptfritt syreblokkerende legemiddel – Somac Control. Virkningen kommer etter 1-dager, og selve effekten varer i opptil 1-dager.


Det vil også stimulere til økt produksjon av magesyre som er helt essensielt for en god fordøyelse. Mange tror at de har for mye magesyre , men det er faktisk som oftest helt omvendt. Når vi har for lite vil maten sitte lenger i magesekken og gjære. For lite magesyre kan også være årsaken til sure oppstøt, ikke for mye magesyre , som man før har trodd.


Her er et knippe gode rå noen mulige årsaker og tips om alternativ behandling mot halsbrann og sure oppstøt: Fersk ananas. Ananas inneholder inneholder fordøyelsesenzymet bromelain. Jeg var på Whole Foods tidligere i uken og på grunn varmen var jeg ikke særlig sulten. Jeg endte opp med en Kale salat fra salatbaren. Lav magesyre er medisinsk referert til som hypoklorhydria.


Hvis kroppen ikke mottar nødvendige næringsstoffer, kan du bli vitamin- eller mineralsk mangel. Magesyre er også ansvarlig for å drepe skadelige bakterier fra matvarer og nøytraliserende enzymer. Betaine HCl er et effektivt kosstilskudd som er lett å prøve uten å gjøre noen skade, selv uten hjelp fra lege.


Skulle du likevel være skeptisk, kan du også hjelpe fordøyelsen uten tabletter. Da kan du bruke eplecidereddik. Magesyre tar knekken på bakterier fra maten vi spiser slik at disse ikke gjør skade, så uten nok magesyre vil bakterier, sopp og parasitter kunne gro og blomstre i din fordøyelse. Du har lav magesyre.


Stadig flere er plaget av halsbrann og sure oppstøt. Dette sees ofte på som en tilstand med for høy produksjon av magesyre , som derved kommer opp i spiserøret. Det er faktisk svært få mennesker som produserer for mye magesyre , og det er ganske kostbart for kroppen å produsere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg