tirsdag 21. april 2015

Bursdagskake 60 år

Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til åringen. Dekk på festbordet ditt med lekker pynt som du finner under bordpynt og strø over med lekker konfetti i tallet 60. Lag en deilig bursdagskake og pynt med stilig stjerneskudd i tallene og 0. Sett på bursdagsbarnet en morsom hårbøyle med antenner med tallet og gjør dere klare for feiring!


Over min Gjør det enkelt og bestill ferdig bursdagskake på kakemakeren.

Så kan du bare hente den i din MENY-butikk allerede dagen etter eller på ønsket dato. Dersom man skal skrive en års tale, har bursdagsbarnet levd såpass lenge at det ikke skulle by på problemer å finne stoff til årstalen. Bursdagstale år. Hvis det ikke er så mye morsomt å trekke fram, kan man gjerne spinne litt på dette med alder.


En god glasur er prikken over i-en på ethvert bakverk. Ina-Janine Johnsen fra Mat på Bordet deler her sine beste tips til hvordan du kan lage god glasur, og du får oppskrift på nydelige glasurvarianter. Når man fyller år , har mange allerede begynt å føle alderdommens plager.

Da er det ikke lenger fullt så morsomt når noen fleiper om rynker, grått hår og andre skavanker. I en bursdagssang til en som fyller eller år , kan man trekke fram gode minner, men gjerne sette ting litt på spissen. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Velg mellom opplevelser i ulike prisklasser og pulsnivå. Prøv en ”Adrenalintur på bane”, men kanskje ”luksusbehandling” passer bedre til din mor på års dagen?


Opplevelser er flotte alternativer til års gaver, og vi har gaver som passer både til mann og dame. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant. Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år.


Til deg fordi du er både tøff og grei. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Kjøp sprø kakeformer hos CoolStuff.

Vi sender til hele landet! Finn laveste nettpris her. Denne er en garantert vinner som alle barn synes er morsom.


Barna stiller seg i kø med en improvisert fiskestang som de fisker med etter tur. Arbeidstakere som fyller år i løpet av ferieåret, altså det året man skal avvikle ferien, har krav på en ekstra uke ferie, ifølge Arbeidstilsynet. Men det er flere som misforstår reglene rundt den såkalte senioruken, mener André Adolfsen, senioradvokat ved Codex Advokat Oslo AS.


Vi har kjøpt hus, fått barn du du forlovet deg før du fylte 30. Trenger du et godt sitat?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg