fredag 24. april 2015

Spesialpedagog lønn 2017

Som spesialpedagog fungerer du ofte som en støtte for læreren. Spesialpedagogen kan kartlegge elevens vansker, og så tilpasse aktivitet eller undervisning, arbeids- og opplæringsplaner og bruk av hjelpemidler for eleven. Opplæringsplanen følges opp i samarbeid med læreren. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Det var tøft å begynne som spesialpedagog som ung og nyutdannet. Lene skulle gjerne ha hatt noen undervisningsfag i utdanningen sin i tillegg til spesialpedagogikken.

Mange skoler krever at man har det for å få jobb. Men et sted må man jo begynne, og studiene i spesialpedagogikk er helt klart en god basis. NSFs lønnspolitikk handler om å sette mål for lønnsutviklingen til våre medlemmer, prioritere og fordele, samt utvikle virkemidler for å nå målene. Hovedtariffavtalen mellom staten og Akademikerne med endringer pr.


Fag og yrkesgrupper. Vi organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale, statlige, private og offentlige virksomheter og i sykehusene med alle støttefunksjoner. Ny lønn og ny, god pensjonsløsning i PBL-barnehagene Fem år med dragkamp om pensjon for ansatte i PBL-barnehagene er over.


Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet – pr.

Garanti­ lønn år Ansiennitets­ tillegg år Ansiennitets­ tillegg år Ansiennitets­ tillegg år Ansiennitets­ tillegg år Ansiennitets­ tillegg år Ansiennitets­ tillegg. Det er likevel ikke alle vederlag eller godtgjørelser som skal regnes som lønn etter allmenngjøringsforskriftene. Det er et krav at det dreier seg om goder eller ytelser som det er vanlig å regne som en del av lønnen og som inngår i beregningsgrunnlaget for feriepenger, skatt og trygdeytelser.


Lønnssystemet i skolen er et kompetanselønnssystem, der lønnen i undervisningsstillinger er regulert i lærerkoder avhengig av utdannelse, og lønnsnivået graderes etter utdanning. Utdanningen din avgjør hvilke kode du kan plasseres i. Til en viss grad gir altså dette lønnssystemet høyere lønn for høyere kompetanse. Det spesialpedagogiske praksisfeltet har endret seg i de seinere årene. I dag kjennetegnes det av mangfold og fleksibilitet.


Det betyr at det må være mange valgmuligheter når en skal utforme tilbud til elever med særlige behov. Statistikken deles opp etter eksamensår hvis det er nok respondenter i gruppen. Hvis du vil bruke statistikken til å vurdere hvor god din lønn er, eller hjelpe dine tillitsvalgte til å forhandle, er det viktig at du svarer på lønnsstatistikken når undersøkelsen blir sendt ut på høsten hvert år.


Lønnen er det viktigste Nordmenns viktigste krav for en fremtidig jobb er høyere lønn , fulgt av muligheter for faglig utvikling og større utfordringer. Slik forhandler du om lønn i jobbintervjuet Forhandlingene om lønn er en prosess som potensielt kan koste deg mange penger. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36.


Dette er en økning på prosent. I de årlige forhandlingene avtales størrelsen på lønnstilleggene for de ulike arbeidstakergruppene, samt andre arbeidsvilkår som arbeidsti pensjonsforhol lønn under sykdom og lignende. Oslo kommune er et eget tariffområde med egne avtaler.


Forskjellen er størst i Rogalan mens gjennomsnittslønna er likest mellom kvinner og menn i Hedmark.

Da Dinside har skrevet om lønnsforskjeller på grunn av kjønn tidligere, var en av hovedårsakene at det var langt færre kvinner med lønn over 500. Her får du lønn mens du studerer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg