onsdag 8. april 2015

Bilstol 925 kg uten isofix

Bilstol 925 kg uten isofix

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Finn Bilstol Kg. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Kjøp bilstoler hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Isofix anses å være bedre, ettersom risikoen for feilmontering er vesentlig lavere. Mange opplever også at stoler med Isofix er lettere å montere og smidigere å flytte mellom forskjellige biler.


Bilstoler som beltes fast, har derimot høyere maksvekt, som gir lengre brukstid. Hvorfor tar Isofix -stoler bare kg. Der ligger den over grenseverdiene når det gjelder hodebelastning.


Den har god brukervennlighet. Gjør bilturen sikrere med et barnesete, som du enkelt monterer i bilens ISOFIX -fester. Med en ISOFIX - bilstol , er det alltid trygt og enkelt for babyen å kjøre i bil! Hos oss finner du et stort utvalg av sikre bilstoler med ISOFIX.


På Lekmer finner du selvsagt bare bilbarnestoler som er godkjente og sikre å bruke. Hos oss hittar du smarta bilbarnstolar med fästsystemet ISOFIX. Här finns ett stort utbud av säkra bilbarnstolar med ISOFIX till barn mellan och kg ! Barnerommet Se alle produkter i Barnerommet. Cybex, Sirona Mi-Size UTEN base, Stardust Black. Dette har sammenheng med at isofix -systemet dessverre kun ble utviklet for å takle kilo.


Bilstol 925 kg uten isofix

Når barnet veier kilo, blir det bare kg igjen til selve stolen. De fleste har såkalt Isofix -innfesting, noe som forenkler monteringen. Biltemas barnesete har ikke Isofix. Den avanserte testdukken sendes i fart på en rigg og kolliderer mot riggen i en bestemt hastighet. Testdukken monteres i kollisjonsriggen.


Dukken er stappfull av avansert måleutstyr. Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute. Her finner du komplett oversikt hvis du lurer på hvilke regler som gjelder for barn i bil. Den bakovervendte bilstolen Axkid Rekid kan monteres med ISOFIX opp til kg , eller med bilens trepunktsbelte opp til kg.


Akkurat som for Axkid Miniki er dette en bilstol for deg som ønsker at barnet skal oppleve maksimal sikkerhet under reisen. Er det noen som kan anbefale et barnesete for baby (ikke 0-kg men 9-kg , tror det heter klasse 1) som er bra for barnet å sitte i, bra trafikkmessig og uten isofix ? Kan nevnes at det må være god benplass da guttungen vokser i lengden som bare rakkern. Axkid Duofix er ledende innen utvikling av bilstoler med sitt integrerte selvjusterende 5-punktsbeltet og den spesielle vick-funksjonen som strekker forankringsbå;ndet til optimal stramming, innovasjoner som er patenterte.


Lekker gruppe 1-2-bilstol med ISOFIX fra SPARCO. Denne bilstolen er utstyrt med et innbygget fempunkts-selesystem. Takket være de høydejusterbare selene yter stolen ekstra sikkerhet til gruppe (fra måneder til år). Stolen monteres raskt og enkelt med Isofix , eller med bilens trepunktssele.


Isofix -setene er godkjent for lavere vekt fordi isofix -festene skal kunne tåle de eventuelle belastningene som oppstår i en kollisjon. Kjøper du bilstol hos oss kan du besøke din nærmeste Babycare-forhandler og få stolen fagmessig montert i din bil - helt gratis! Salg på bilstoler hos Mimmis. Maxi-Cosi, Concor Joie og Cybex.


Alle modeller er nyeste modell!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg