fredag 10. april 2015

Holdbart varer

Hyggelig om du tar turen innom en av våre butikker i disse førjulstider. Masse forskjellige varer. Vær en miljøhelt og reduser matsvinnet i Norge sammen med oss, når du handler i våre butikker i Fredriksta Skien, Jessheim og Vestby.


Holdbart varer

Det kommer stadig inn ny varer , så her er det noe for en hver smak. Butikkene bugner av varer om dagen, så det hadde vært hyggelig om du tok turen innom i Vestby, Skien, Fredrikstad eller Jessheim. Du kan definitivt spare penger på å kjøpe varer på havaristen. Enkelte varer er betydelig billigere, og man kan også få flere varer til prisen av en. Slik returnerer du varer.


Har du fått varer du har feilbestilt eller ikke vil ha, kan du returnere dem til oss. I våre lagerbutikker finner du alltid spennende varer – også kjøle- og frysevarer. Du er hjertelig velkommen til en handel med mening, bra for miljøet og bra for lommeboka. Vi selger overskuddsmat på nett og butikk med inntil rabatt til. Jærhagen Kjøpesenter, Klepp.


Vi gleder oss stort og håper at du vil ta turen innom oss. Holdbart , Trondheim, Norway. Her ser du en dokumentar fra butikken vår i Arendal, som forklarer konseptet vårt. Husk å like siden vår slik at du kan holde deg informert om hvilke varer vi får inn.


Reviews Supert Jump to. Sections of this page. Mye spennende varer denne uka. Jeg vært med sønnen min til å kjøpe bare brød ikke alkohol, men hun som jobber der løp til meg og kastet meg ut og sagt vi er stengt. I det minst hun kan la meg kjøp men hun var veldig RACIST.


Men der var mange stå i kassen. Norske egg er stemplet med dagers holdbarhet, men varer mye lenger. Sjekk eggets holdbarhet i et glass med vann. Vi spiser dobbelt så mye egg på de røde dagene i påsken som resten av året. Havaristen supermarked for havarerte varepartier og overskuddspartier.


Under vår kategori holdbart finner du holdbare produkter som er designet med tanke på vårt klima. Klimaspørsmål er spørsmål som vi på Myfeet. Administrative endringer, som nye opplysninger om lisensinnehaver, faktureres ikke. Dessverre har nok de færreste en egen fryser for hurtig innfrysing av varer.


Holdbart varer

Oppbevaring: Optimal temperatur er minus grader. Det er den samme temperaturen som fryserne i butikkene holder. Totalt kastes minst 385. Ofte god mat, som kastes av dårlige grunner. Hvert år kastes det over 350.


Det kan være at de har byttet på emballasje, at det er overproduserte varer eller for kort holdbarhetsdato. Med egg i huset har du alltid mat! Se varer Til kasse.


Holdbart varer

Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg