fredag 17. april 2015

Smoothie med druer

Smoothie er supert som frokost, mellommåltid eller når du har lyst på noe godt. Fyll zip-lock poser med frukt, gjerne den som begynner å bli litt overmoden, og legg i fryseren til neste gang du skal lage smoothie. Her er en variant med vannmelon, druer og kiwi! Med denne deilige smoothien laget med melon, spinat og druer du vil møte kroppens ernæringsmessige behov og bidra til å overvinne slitne muskler.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Ta med deg smoothien.

Hvis du har en liten termos eller en termokopp med skrulokk er det enkelt å ta med seg smoothie på skolen, jobben eller treningen. Og for de som vil ha en smoothie som metter litt ekstra, har Maranik følgende råd: – Ha gjerne i nøtter og frø som gir litt ekstra proteiner. Frisk og spenstig smoothie med litt utradisjonelle ingredienser som rødbete og revet ingefær. Enkelt å drikke på farten eller sende med i nistepakken. Du kan enkelt lage smoothie hjemme av brune bananer og frukt,- eller grønnsaksrester.


I begynnelsen på dette århundre kom også smoothie -begrepet til Norge. Del avokadoen i to, fjern steinen og skrap ut alt fruktkjøttet med en skje. Skjær av skallet på kiwien, og bland den sammen med avokado og spinat i en hurtigmikser.

Tilsett eplejuice og press over limesaft, før du avslutter med å kjøre alt til en jevn og smidig smoothie. Smoothies Iskalde smoothies passer perfekt til frokost, etter trening eller som et mellommåltid. Smoothies smaker ikke bare kjempegodt, de er også fulle av viktige næringsstoffer som kroppen trenger. Smoothie bowl som vi på norsk kan oversette til smoothiebolle eller smoothieskål, er tykkere enn vanlig smoothie , spises med skje, og veldig veldig godt!


Smoothie som er basert på melk, med jordbær, eple, drue og banan. Når appetitten er redusert er det ofte lite som frister. Det er konfirmasjonshelg, og med den fulgte tre kakeønsker fra gode venner. Med kaker som tar tid å lage, utprøving med forskjellig pynt, bildetaging m. I dag skal jeg pynte den siste kaken, men før dette, måtte det litt påfyll av energi til, og i dag ble den i form av en smoothie.


Du sikkert allerede følte en svakhet i musklene og i løpet av disse dagene, kan du ikke oppnå din bedrift med nødvendig energi. Druer varierer i smak og farge, men felles for dem alle er en herlig sødme med en svak syrlighet og masse fruktsaft. Spises nesten uten unntak rett fra klasen.


De er nydelige i fruktsalat og er meget godt egnet til juice og smoothie. Selv om smoothie er en sunn drikk sammenliknet med saft og brus, er det fortsatt vann som bør være tørstedrikk. Det er et år siden jeg begynte å lage smoothie fast.


Jeg lager smoothie to til flere dager i uka, avhengig av hvor mye jeg lager pr gang. Nå er det så mye god frukt som kan brukes i smoothie , og jeg bytter på med hva slags væske jeg bruker.

Noe av det enkleste, kjappeste, beste og sunneste du kan lage er smoothie. Smoothie kan varieres i det uendelige, her er det bare å prøve seg frem etter smak og behag. Per i dag er hovedsortene av røde druer stenfrie crimson, flame, scarlotta og ralli, som varierer i smak og farge.


Putt små klaser i matboksen eller lag en fruktsalat til frokost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg