onsdag 29. april 2015

Starte turistbedrift

Har du en drøm om å starte eller kjøpe en reiselivsbedrift? God planlegging med realistiske ambisjoner og vurderinger er viktig for å skape og realisere en bærekraftig og levedyktig reiselivsbedrift. Utvikling av lokalsamfunn krever gründere med gode idéer og pågangsmot.


Skulle vi starte opp en turistbedrift her i Anterselva, så måtte det handle om skiskyting, ler Janne Stokvik, opprinnelig fra Lofoten. Gjester fra ulike land har bodd på dykkeresortet i Dalsbygda. Endelig kunne Målfrid realisere sin store drøm! Hun ville flytte til fjells og starte turistbedrift på setra til garden, Ruststuen. Hun fikk overtalt Helge som heller ikke denne gangen kunne motstå Målfrid.


Samarbei klynger og nettverk. Innovasjon foregår i økende grad i samspill mellom bedrifter, kunder, leverandører og kunnskapsmiljøer. Vi hjelper deg med å knytte kontakter, bygge nettverk og øke kompetansen. Det finnes mange hytter og leiligheter til utleie i Valdres.


Utvalget varierer fra små og enkle hytter, til de mer luksuriøse variantene med badstue og boblebad. Det er noe eget å bo på en fjellstue i Valdres. De vakre omgivelsene og de profesjonelle tilbudene gjør Mesna til det perfekte stedet for ditt arrangement, fra bryllup eller konfirmasjon til seminarer og konferanser. Klikk her for å se denne listen over ord på turis. Her er en liste med ord som begynner på turis.


Reiselivsbedriften Ekkerøy Feriehus bygger ut for godt over millioner med god hjelp fra Innovasjon Norge. Med denne satsingen utvider vi tilbudet til vinterturistene som er på jakt etter nordlyset, fugler og ordentlig vinterlandskap, sier turistsjef Ingjerd Tjelle. Fra Norske turist service til Vågåvatnet feriesenter. Når ein kjøper eller byggjer eit nytt hus, er utsleppsløyve ordna av byggherre eller huset er kopla til offentleg avløpsanlegg. SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter med utviklings— og forskningsprosjekter.


Alle norske bedrifter som har, eller planlegger å starte , utviklingsprosjekter kan søke SkatteFUNN om godkjenning. Dessverre er det altfor få bedrifter i Agder som benytter seg av denne rettighetsbaserte fradragsordningen. Eier du bolighus, hytte, turistbedrift og lignende som ikke er tilknyttet offentlig avløpsanlegg, må du søke kommunen om tillatelse til å slippe ut avløpsvann. Hvis virksomheten bare slipper ut gråvann, gjelder søknadsplikten bare hvis du har innlagt vann. Om oss Vårt hovedmål er å holde personlig atmosfære og hygge oss selv sammen med gjestene.


Helt fra starten av Arctic Dive Resort for år siden og frem til dagens Arctic Adventure Resort, har ideen alltid vært å skape en egen arbeidsplass ved å gjøre spennende ting sammen med andre. I den lille bygda vi kom fra var det absolutt ikke vanlig å reise til syden så jeg husker mine foreldre var de første jeg kjente som reiste til et så eksotisk land. De reiste i tillegg litt utenfor sesong, da de selv drev en turistbedrift her i Norge og måtte reise da det var lavsesong her. Fjellstove er et idyllisk og familievennlig overnattingsted som ligger i den vakre Aurlandsdalen, like ved riksvei mellom Oslo og Bergen. I dag har stedet fått sin egen turistatraksjon basert på det fiskeri som har fødd bygda i århundrer.


En ny turistbedrift basert på fiskehungrige turister er etablert, og hele sommeren valfarter Europeere til Sandland for å fiske i fjorden. Det er vanskelig å unngå å unngå å få fisk i fjordene og sundene mellom Bergsfjord og Sandland. Noværande turistbedrift som også omfatter Ustedalen hotell og Geilohaugen. I beskrivelsen til kommunedelplanen pkt 5. Hallsteinsgår Uthus og Vangstad. Vi skal snart starte jobben med fellesløsninger for borettslagene.


Marit har bakgrunn fra restaurant- og hotellbransjen, og hjelper til med å holde anlegget i orden utenom høysesong. Jeg er uføretrygdet, og er glad for at jeg kan være litt til nytte her på Granmo Camping, forteller hun. En utvidelse her vil ikke innvirke særlig på økt trafikk. Området er tungt utbygd med fritidsboliger.


Andre hytter i området er utvidet. Villreinens trekkrute inn i området er avskåret ved tung turisme i Øvre Uvdal. Bli med på ein ny Taste Fjordsafari med start frå Gudvangen!


Opplev både den Unesco lista Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden på turen frå Gudvangen til Flåm med RIB-båt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg