torsdag 9. april 2015

Anbefalt nedbetalingstid billån

Skal du kjøpe eller selge bruktbil? Last ned bruktbilkontrakt her! Les mer og se våre tester her! Advokathjelp, Veihjelp, Rådgivning. Få øre i rabatt per liter. Effektiv rente fra.


En grei regel er at lånet bør nedbetales i takt med verdifallet på bilen. Siden biler faller raskt i verdi, bør man legge opp til en ganske stram nedbetalingsplan. Banker tilbyr i dag inntil års nedbetalingstid på billån , men som hovedregel bør lånet tilbakebetales i løpet av til år. Dette lånet blir likevel dyrere enn de fleste billån.


Derfor anbefaler vi at forbrukslånet som du bruker som egenkapital, betales ned raskere enn selve billånet. Et vanlig og fornuftig grep er å avtale lengre nedbetalingstid på billånet (gir lavere månedlige avdrag), for så å bruke den ekstra kapitalen til å gjøre opp egenkapitallånet. Ja, og det er dette vi anbefaler at du gjør, da du kan velge å ha kortere nedbetalingstid som tilsvarer bilens verditap (normalt 5-år). For å kunne gjøre dette må du ha rom for å ta opp lånet med sikkerhet i boligen din.


Du kan også velge å øke eksisterende lån. I tabellen kan du lese av hvor mye ekstra du må nedbetale på lånet for at bilbytte ikke skal forlenge din opprinnelige nedbetalingsplan. Bytter du bil hvert 6. Igjen vil pant i bilen gi lavere rente enn et billån helt uten sikkerhet for långiver. Nedbetalingstid - Lang nedbetalingstid betyr at lånegiveren tjener mer på deg som lånekunde.


Som sikkerhet tar vi pant i bilen. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men det er avhengig av hvor gammel bilen er når du kjøper den. Det er en god del finansieringsselskaper som satser på billån. Mange av disse er igjen eid av bankene. Billån med pant i bilen.


I praksis blir ofte valget å skaffe deg et billån i banken du bruker, eller bruke et av finansieringsselskapene. Så godt som alle banker tilbyr nå billån med pant i bilen. Søk billån hos oss og få et lån med pant i bilen du kjøper, ny eller brukt. Du får billån med gunstig rente, opptil års nedbetaling og inntil 1 finansiering. Vi tilbyr billån med eller uten egenkapital med inntil års nedbetaling, søk om lån eller lånebevis i dag!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi tilbyr inntil års nedbetalingstid på lån, men vi ser at kundene er nøkterne og andre kvartal (i år) ligger snitt nedbetalingstid som kundene selv velger på år. Dette er en nedgang fra år som vi hadde i 3. Kundene velger altså raskere nedbetalingstid nå når rentene er lave. Jeg ville anbefalt deg å ha billånet som et eget lån, men med sikkerhet i boligen din.


Da får du samme betingelser som på boliglånet, men har nedbetalingstid som på et billån. Det er ikke spesielt lønnsomt å betale på bilånet i år, selv om renten er lav. Et billån bør betales ned fort, da bilens verdi synker raskt. Klikk her for å se hvilke betingelser du får med vår billånskalkulator.


Når du skal kjøpe bil, kan du få billån hos oss. Gjensidige Bank Bilfinans ble en del av Nordea 1. MC-lån, hjelper vi deg gjerne med dette gjennom Nordea.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg