tirsdag 7. april 2015

Kassler skinke

Kassler skinke

Tips til ulike skinkeretter og måltider for enhver anledning. Hei, Fikk kg benfri kassler av foreldrene mine som de hadde kjøpt i sverige. Hva slags rett kan jeg lage av dette og hva passer til denne maten?


Kassler skinke

Jeg har ikke peiling på hva jeg gjør med dette, eller hva benfrie kassler er det samme som på norsk? Denne retten har jeg lært av svigermoren min som har funnet den på en svensk slankeside (viktväktarna). Altså kan man spise denne med god samvittighet. Ungene liker den også veldig godt.


Jeg pleier å kjøpe med meg en kassler hver gang jeg er i Sverige. Kassler er lettrøkt svinekjøtt fra kotelett eller ribbedelen. Det er omtrent fritt for fett og kan tilberedes på utallige måter, både stekt og kokt.


Hawaiian Kassler grateng er en enkel og utrolig god middag bestående av røkt svinekam og ananasringer i skiver, toppet med deilig smeltet ost. Middagen er veldig familievennlig og lettlagd. Kassler selges mye i Sverige og er, så vidt jeg har skjønt, det samme som røkt svinekam her i Norge. Først må skinka vannes ut: Jeg legger skinka i kaldt vann og lar den ligge ca time pr kg skinke.


Jeg gjør gjerne dette på kvelden før jeg skal koke den, ellers blir den ikke ferdig før langt utpå kvelden på lille julaften og da blir barna litt utålmodige. Jeg får middagsbesøk til helgen, og endelig en anledning til få brukt opp en svær kassler ( røkt skinke ) jeg har i frysen. Men hva kan jeg servere til?


Har vurdert kokte poteter og kålstuing, men synes liksom det er litt kjedelig. Klikk her for full sammenligning av Gilde Kassler kokt, røkt svinekam med andre ingredienser i samme kategori: Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 1gram av ingrediensen. Det står ikke på plasten hvordan den skal tilberedes, ei heller om den er rå.


Lagas det kassler till middag idag? Här kan du inspireras av våra godaste middagsfavoriter med kassler som passar perfekt både till vardag och till fest. Jeg hadde ikke tenkt til å blogge denne resteretten, men den ble så bra at den fortjener litt oppmerksomhet. Kassler är ett säkert kort när du inte vet vad du ska laga till middag och tiden är knapp.


Kasslern är enkel att tillaga, och går att variera på många goda sätt. Hei , benyttet ferdig Kassler skinke fra svenskehandel. Enkel og veldig god førjulmiddag.


Kjempegodt med en juleøl til også! Takk for masse gode oppskrifter gjennom en årrekke Trine. Välj mellan hemleverans eller upphämtning i butik. Så mye smak kan du få til med noen bakepoteter Denne peruanske klassikeren causa som har poteter i hovedrollen, har her fått en vri slik den serveres på Aymara i Oslo. Kassler är en enkel och populär ingrediens som du lätt kan göra en hel middag på.


Hamburgerrygg er lettsaltet og røkt svinekam uten ben. Den kan brukes både som pålegg og middag, og serveres enten varm eller kald. Tilberedningsmetode. Kjernetemperatur ferdig tilberedt.


Stekes i ovn på 1°C, kg stekes i ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg