mandag 6. april 2015

Magesmerter etter keisersnitt

Kroniske smerter etter keisersnitt rammer av kvinnene. Når det gjelder keisersnittspasienter, må man også ta hensyn til eventuell medikamentpåvirkning av den nyfødte. Og dette kan føre til magesmerter etter keisersnitt , selv etter en måne spesielt med fysisk aktivitet. Den store buken etter keisersnitt er også et vanlig problem, som er forbundet med et brudd på integriteten og koordinasjonen av bevegelsen av muskelfibre.


Dette viser behovet for å bruke øvelser for å forbedre muskeltonen og tonen.

Fire prosent av mødrene som får keisersnitt , trenger blodoverføring. Det er åtte ganger større risiko for blodpropp i forhold til vanlig fødsel. Blodproppen kan løsne og ende i lungene.


Dette er en meget alvorlig tilstand hvor kvinnens liv står i fare. De fleste har noen dager med sterke magesmerter etter operasjonen. Hvor mange magesmerter etter keisersnitt ? En uke senere, ti dager etter keisersnitt , bør det ikke være akutt smerte i magen.


Hvis det skjer, bør du umiddelbart ta kontakt med legen din, spesielt hvis det er ledsaget av rød utflo ubehagelig lukt fra skjeden, begynte utvalg av felles, feber.

Hvorfor kan skade magen etter keisersnitt. Et keisersnitt er en type operasjon som består av å gjøre et snitt i magen og livmoren for å ta ut barnet. I dag vurderer spesialister keisersnitt som den tryggeste prosedyren for å forhindre eller løse mulige komplikasjonersom kan skje under fødselen.


Utover natten og dagen etter ble det verre og går som et bånd på tvers nederst i magen. Jeg må liksom holde magen på plass når jeg hoster, og da jeg nøs holdt jeg på å besvime av smerte. Etter et keisersnitt , har kvinnen en høyere risiko for potensielt alvorlige komplikasjoner i senere svangerskap - inkludert problemer med morkaken - enn hun ville gjort etter en vaginal fødsel. Hvis man føder vaginalt neste gang, er det også en liten risiko for livmorruptur, det vil si at det tidligere keisersnittarret sprekker hvis man føder vaginalt etter keisersnitt (VBAC). Denne risikoen er liten, men alvorlig.


Fødsler hos kvinner som tidligere har hatt et keisersnitt er derfor risikofødsler som krever nøye overvåkning av mor og foster, sier Kessler. Hvilken forløsning foretrekker man etter et keisersnitt ? Mange kvinner vil kunne ha en vanlig vaginal fødsel selv om de tidligere er forløst med keisersnitt. Magesmerter i svangerskapet.


Kan forekomme under fødsel hos kvinner med tidligere keisersnitt. Sammenvoksninger i bekkenet kan også dannes etter infeksjon eller endometriose. Kvinner som har gjennomgått flere operasjoner i bekkenområdet, kan få nedsatt fruktbarhet som følge av adheranser. Eksempler på slike gynekologiske operasjoner er keisersnitt , fjerning av livmoren (hysterektomi) og eggstokker.


Det er viktig å ikke forveksle keisersnitt med episiotomi.

Dessverre fødes flere og flere kvinner i disse dager til et barn som følge av keisersnitt. Til tross for sin utbredelse, som om rutine keisersnitt er fortsatt en stor operasjon, og krever derfor bak overholdelse av visse regler i livet, samt etter andre operasjoner. Les videre for å få vite mer. Hva er normal smerte etter et keisersnitt ? Om lag en av fire gravide kvinner i Storbritannia leverer hennes baby via keisersnitt , vanligvis på grunn av uventede problemer med mor eller baby. Flere mødre opplever depresjon etter keisersnitt.


På lang sikt kan operasjon gi komplikasjoner som magesmerter og urinveisplager, eller gjøre behandlingen vanskeligere om man trenger kirurgi for sykdom senere i livet. Langtidskomplikasjonene for kvinnen etter flere keisersnitt er usikker. Det er sannsynlig at flere abdominale operasjoner gir mer adheranse- og subileusproblemer enn hos vaginalt forløste og dermed mer magesmerter og økt risiko for organskade ved annen kirurgi senere.


Nå dager etter operasjon føler jeg meg frisk. Jeg har hverken smerter eller feber. Stingene på magen har helet fint og er allerede nesten borte!


I dag morges oppdaget jeg imidlertid en litt brunaktig utflod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg