torsdag 16. april 2015

Begynne på ppiller for å utsette mensen

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Finn laveste nettpris her. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. For deg som ikke bruker vaginalring, p-plaster eller p-piller.


Dersom du ikke bruker noen av de over nevnte prevensjonsmidlene fra før, men vet i god tid at du ønsker å utsette menstruasjon, kan du for eksempel begynne å bruke monofasiske p-piller en til to måneder før du ønsker å utsette menstruasjon. Hvis man ikke bruker p-piller kan man bruke et legemiddel som heter Primolut-N. Man må begynne med pillene dager før man forventer mensen , og ta dem hver dag, som anvist på pakken.


Hvis mensen allerede har kommet vil det nok ikke lykkes å stoppe den med p-piller eller Primolut-N. Noretisteron for å utsette mensen. Primolut-N kan brukes til forskjellige formål, men foreskrives kun til å utsette mensen i opptil to uker på euroClinix.


For å utsette mensen bør du begynne å ta tablettene dager før forventet menstruasjon, tre tabletter daglig i ti dager. Men det betyr ikke at mensen vil stoppe opp. Du vil ha en helt vanlig mensblødning første gangen. Men neste gang du har mens , vil du kanskje oppleve at mensen er kortere enn det du er vant med.


Men ikke alle opplever store endringer av mensen selv om en begynner på p-piller. Du kan også utsette mensen ved bruk av p-piller. Takk for ditt spørsmål til Ung. Jeg forstår at du ønsker å forskyve mensen om den kommer akkurat når ferieturen din begynner. Det kan fastlegen din gjøre, eller lege ved helsestasjon for ungdom.


Det enkleste er å utsette mensen ved hjelp av p-pillene, men også du som ikke går på p-piller kan utsette det hele uten stort besvær. Det er ikke noe problem å utsette menstruasjon når du går på p-piller. Måten dette kan gjøres på avhenger av hvilke p-piller du bruker.


P-piller med tabletter inneholder tabletter med hormoner, og tabletter uten. For å hoppe over mensen med disse type p-piller , begynner du på nytt brett etter du har tatt piller med hormoner. Kort oppsummert hopper du over 7-dagers pausen ved å begynne rett på nytt brett.


Utsette mensen med p-plaster. Hvis du ønsker å utsette menstruasjonen med p-plasteret ditt, skal du hoppe over den plasterfrie uken og isteden begynne på et nytt plaster i begynnelsen av uke (dag 22). Det er imidlertid viktig at du sjekker med legen om den typen p-piller du går på kan utsette mensen. Konsekvenser av å stoppe mensen. Helsesøster Michelsen forklarer at hun opplever det som fornuftig å følge Helsedirektoratets anbefalinger når det gjelder langtidsvirkende reversibel precensjon (LARC).


Jeg ønsker å utsette mensen , men går ikke på p-piller. Leser på nett om reseptbelagte piller som kan brukes. Noen med erfaring her?


Vil ikke ødelegge en stabil syklus og sjansen for å bli gravid ved senere anledning. Det er greit å bruke p-piller til å forskyve mens me om man bruker dem fra før av. Men siden du ikke allerede bruker p-piller , så kan det være i snaueste laget å begynne på dette nå kun en måned før, men det kan også fungere.


Det er ingen garanti for at du ikke får en blødning hvis du start. Bruker du p-piller kan du sannsynligvis forskyve menstruasjonen, men det kommer an på hvilke p-piller du bruker. Hvis du ikke bruker p-piller , finnes det en medisin du kan få resept på for å utsette mens.


LES OGSÅ: Kan man bli gravid når man har mensen ? P-PILLER : Ja, du kan utsette mensen når du går på p-piller. Svakere p-piller i dag Han mener det er vanskelig å tenke seg at det å utsette mensen kan ha noen skadelig effekt helsemessig. Iversen mener dette blant annet er fordi p-pillene er mye svakere i dag enn da de aller første kom for over år siden.


P-piller av kombinasjonstypen kan bruker til å utsette menstruasjonen ved å hoppe over den pillefrie uken og gå rett over til nytt brett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg