torsdag 9. april 2015

Dåpsbord blå

Skal du pynte et bord til gutt med blå blomster har du kanskje allerede oppdaget at det ikke er så lett å finne blå blomster. Men noen er det, og her får du tips til hvilke blomster du kan velge hvis du skal pynte et blått festbord. Skal du arrangere dåp, og trenger inspirasjon til borddekking?


Da har du kommet til riktig sted.

Hvitt dåpsbord Dette dåpsbordet ble riktig så lekkert i helhvitt. Festbordet passer like godt til feiring av dåp og navnefest som til et bryllup. Når alt er holdt i hvitt får festbordet et elegant preg, og når vi bruker kun én farge på bordet kan det godt bugne litt.


Alt du trenger av dåpspynt og dekor til dåpsbordet finner du her hos Selskapsshop! Dåpspynt, dekking av dåpsbord , lage og sende invitasjoner, planlegge menyen for dåpsdagen, finne lokale for selskapet – listen kan gjøres lang! Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


Det finnes heldigvis flere fine festduker til runde bord.

Her har vi brukt en duk med klassisk hvitt fint mønster i damask. Det er dekket i hvitt og gull, og fargeinnslaget består i hovedsak av rosa blomster, samt papirservietter i grått og rosa. Nå på våren er det mange små og store anledninger det passer å gjøre det lille ekstra ut av bordpynten. Det er tid for både konfirmasjoner, barnedåp og bryllup.


Vi gir deg tips og ideer til hvordan du kan pynte festbordet. Ville bare si at jeg skal bake den dødsgode oreokaken din igjen i dag, og har linket til deg på bloggen min. Ha en flott søndag søndag 12. Det er hyggelig med duk, og nå er utvalget stort av lettstelte uteduker i voks- og akrylmateriale. Om det er til spisebordet på terrassen, uteplassen på hytta eller til båten, har vi uteduker i mange farger og design, som både frisker opp, og samtidig er praktiske for utebruk.


Dette bordet til dåp eller navnefest er elegant, søtt og koselig på en gang. Pyntet bordet med litt lille syriner i blå sko vaser. Vi hadde noen og tredve gjester, kjøpte sett (i hver) med pene servietter i en interiørbutikk, vi hadde jente så blomstene på servietten var rosa. Det jeg likte best med denne måten å gjøre tingen på var at blomstene tok liten plass på bordet samtidig som det gjorde mye av seg.


Du kan evt kjøpe ensfarget mørke blå på nærbutikken eller flotte blå mønstrete servietter fra interiørbutikk. Denne Pinnen ble oppdaget av Minna Holmborg.

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Dekorasjonen toppet seg med lekne elefanter og aper fra Kaj Bojesen - et perfekt dåpsbord ! Dåpsbord Ja, da var dåpen til lillejenta vår vel overstått. Alt var vellykket, selve dåpen- med fin seremoni, dåpsjenta var i strålende humør og med god mat, gode venner og familie rundt seg kunne ikke dagen vært bedre. Rosa og blått er vanlige farger på konfirmasjonsbordet, men andre farger kan også brukes.


Denne vårlige blomsterdekorasjonen med friske grønne nelliker og roser i sart fersken passer både til konfirmasjon og andre fester. Se mer av denne dekorasjonen her. Vi festet bordkortene i klyper i glassene. Det var egentlig ganske genialt for enkelte brukte de som navnelapper på klærne sine etterpå.


Veldig lurt siden det var familier og venner der mange møtte hverandre for første gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg