onsdag 8. april 2015

Change badetøy

Lad opp til sommerens strandutflukter. Finn dine nye favoritter hos Ellos. Mote i alle størrelser! Fra jakker, bukser til topper. Vi har alle slags størrelser du trenger.


Kjøp klær på postordre eller nett.

Stort utvalg av badetøy hos Miinto. Hurtig levering og gratis retur! Bli medlem i Club CHANGE og vær den første som hører om tilbu konkurranser, nyheter, inspirerende historier og mye mer! Se vår flotte kolleksjon med badetøy. CHANGE Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy , og nattøy for dame.


Butikken får inn nyheter hele året. Netty er stor på badetøy. Hos Lindex kan du velge blant badetøy i freshe farger og fine detaljer med en god passform – her har du altså gode muligheter for å finne sesongens favoritt.


Badetøy til varme dager og oppfriskende dukkerter.

Skjønt og deilig på stranden. Change har ny kolleksjon ganger i året, i tillegg til BAS-serien som er fast. Vi er stolt av våre priser og produkter – og som medlem av ”Club Change ” vil du motta bonus samt andre tilbud og fordeler hver gang du kjøper et Change produkt. Vi verdsetter enhver kvinne uansett størrelse eller fasong, og tilbyr derfor over 1unike størrelser i både undertøy og badetøy.


Hos CHANGE blir du målt og får hjelp til å finne din perfekte størrelse, og de modellene som passer best til akkurat deg. Det er et faktum at omlag av norske kvinner. Change har antagelig markedets største utvalg av størrelser, og et svært bredt utvalg av modeller i undertøy og badetøy til dame.


Change Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy , strømper og nattøy for dame. Vi fører hele 1bh størrelser. Shop dine favoritter hos Ellos nå!


CHANGE tilbyr et helt unikt konsept innen badetøy bestående av: – Samme fantastiske passform og støtte som vi er kjent for i undertøy og bher – Markedets største utvalg av størrelser. Over 1unike størrelser i bikinioverdeler! Varene kommer rett i postkassen. Fornøydgaranti og dager åpent kjøp. Alltid gode tilbu gjør et kupp i dag!


Og vi har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme bh og mye mer. Uansett om du ønsker en bikini som dekker lite, eller er på utkikk etter en mer dekkende badedrakt har vi på miinto badetøy til dame. En tankini eller monokini kan være gode alternativer om du ønsker mer dekkende badetøy , men ikke ønsker å ha en hel badedrakt.

Velg en bikini med farger som får deg i godt humør og som har en passform du føler deg vel i. Gjør deg klar for late dager på stranden eller ved bassenget med vårt utvalg av badetøy til dame. Sats på klassiske badedrakter eller en søt bikini med høy midje i sterke farger og trykk eller elegante, nøytrale toner. Korall 65E, Korall 65G, Korall 70 Korall 70f, Korall 75e, Korall 80 Korall 80f, Korall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg