onsdag 8. april 2015

Varmedress dame xxl

Se hele utvalget og kjøp på XXL. Varm og slitesterk varmedress for voksne. Den har praktiske lommer og glidelås som trekkes smidig opp og ned.


Dressen har meget god passform og holder kroppen akkurat passe varm. Også når det gjelder vind- og vanntetthet, får Xplor en høy vurdering. Med ett lag med vanlige klær under føles kroppen perfekt temperert og behøver aldri å.

Vann- og vindtett synlighetsvarmedress sertifisert EN 4KL. Hetten har elastisk justering i front, samt bak slik at man kan åpne for godt sidesyn. Læs mere om Fit Sauna Suits, varmedress med hette. Varmedress Alta Størrelse XXL. Nort Adventure varmedress.


Slitesterk, teknisk og funksjonell dress med fiberfyll. Avtagbar hette med snortrekk. Hos XXL har vi et stort utvalg av ski-og snowboardklær til dame fra kjente merkevarer som Bergans og Helly Hansen.


Her finner du bukser og jakker i flotte farger og design med god kvalitet til lave XXL -priser.

Kjøp din neste jakke eller bukse på XXL. Hos oss får du alltid gratis retur og bytte, dagers prisløfte og 1dagers åpent. Skalljakker, softshelljakker, regnjakker, m. Populære varmedresser fra Wenaas, Univern og andre. Kjøp treningstøy til dame hos XXL. Se mer og kjøp på XXL.


En varm, tørr og behagelig dress med god passform. Vi har 1 fornøydgaranti. Hette med elastisk justering samt bøyle i brem. Hetten har også elastisk justering i siden slik at man kan åpne for godt sidesyn. Glidelås i ben går helt opp til hoftene slik at dressen er lett å ta av og på.


Brukervennlig, vanntett og pustende varmedress med mange praktiske detaljer. Glidelåser fra hofte til ankel gjør at dressen er enkel å ta av og på, selv med vintersko på. Stort kjeledress utvalg! Fantasktisk passform til voksen dame. Vanntett, varm, slitesterk og komfortabel.


Flyverdragt i Danmark. Vinteroverall i Sverige. Hoppin - Arbeidstøy til barnehageansatte.

Spesialutviklede klær til voksne som jobber med barn, og andre som er mye ute, i aktivitet og lek med barna. Hvordan står de imot vin kulde og fuktighet, og hvor god passform og bevegelse har plagget. Se hvilken utedress som ble best i test her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg