fredag 24. april 2015

Babyfotografering pris

Herlig babyfotografering ! Denne klubben er for de største spedbarna som er mellom 5-måneder. Babyfotografering hos oss skjer i et oppvarmet studio eller om dere ønsker ute i det fri. Her får dere en gratis babyfotografering inkludert stk 18×forstørrelser valgt på visningstime, mot at det tas en ordinær serie (minimum serie2) til ordinær pris innen barnet fyller år.


GRATIS BABYFOTOGRAFERING 5-MND Hvem kan motstå et tannløst smil?

Vi har godt barnetekke og evnen til å trykke på utløserknappen i riktig øyeblikk. PRIS BABYFOTOGRAFERING. Frem til baby kan stå på beina og holde seg i noe, anbefaler jeg å ha fotograferingen inne i studio.


Serien består av ca. Pris 1-års fotografering kun kr. Et flott tidspunkt for babyfotografering er også når de små sitter stødig selv, ca rundt 8-9mnd alderen. Redigering og retusjeringsarbeidet.


Ca 15stk ferdige bildefiler i høy oppløsning som leveres digitalt i farge og sorthvitt.

Ettårs bilder er fantastiske å ta. Se priser på bestilling av bilder her. Det er ikke bilder inkludert i denne prisen. Nyfødtfotografering foregår før barnet er dager.


Les mer om fotografering av nyfødte her. Barnefotografering: Fotograferingen varer opp til timer. Jeg setter sammen bilder fra din babyfotografering (0-uker) med søte tegninger som vil gjøre seg fint som poster på barnerommet.


Babybilder hos meg har stort brukspotensiale. Klassisk og fine bilder som passer på veggen i stua, i album og som gaver i tillegg til noe personlig til barnerommet og fineart som er litt mer kunstnerisk uttrykk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Inkludert i vår babyfotografering er alltid prøvebilder i stilig mappe!


Vi fotograferer som regel mange flere bilder, og disse får du tilbud om å kjøpe for kun kr. Det beste tidspunktet for babyfotografering er ved ca. Alle barn er forskjellige, så man kan ta disse bildene når barnet er mellom 2-måneder også, men man må da ta høyde for at barnet ikke mestrer alle poseringene. Når barnet er 0-måneder er dere velkommen til en GRATIS fotografering hos oss. Halvards gate,Ett års fotografering og familiebilder.


Det høyeste kvalitet for en rimelig pris på fotografering.

Jeg er en fotograf i Trondheim og Oslo som tilbyr fotografering av baby, barn, konfirmanter, familier og bryllup. Fotograferingen lar meg tilbringe tid med vidunderlige mennesker, og jeg hjelper deg med feiringen av alle livets steg ved å gi deg naturlige og elegante bilder som representerer deg og ditt liv. Jeg vil tilby alle som har vært på nyfødtfotografering hos meg, èn time gratis babyfotografering , inkl digital bildefil når barnet er 6-måneder gammel.


Noen leker med beina, ruller rundt og er nysgjerrige på verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg