torsdag 23. april 2015

Bordoppsett dåp

Bordoppsett og borddekorering til ulike festlige anledninger er et spennende tema. Det finnes mange ulike måter å sette sammen bord på, og utallige måter å dekorere dem på. Først og fremst handler dette innlegget om bordoppsett , men jeg gir deg også noen eksempler på hvordan de ulike oppsett av bord kan dekoreres og en oversikt over dekking av bord. Tenker å sette bordene i hestesko.


Blir stk til maten.

Ett hovedbord med meg og pappan. Hvem sitter ved oss? Hvis ja, skal samboerene til fadderne sitte sammen? Ett sidebord til mi slekt, og ett sidebord til sambos slekt?


Mamma og pappa er skilt, og jeg. Hvordan dere plasserer bordene kommer veldig an på lokalene deres og antall gjester, men det er mange valg. Med drøyt 1sitteplasser og fleksibelt bordoppsett har vi lang erfaring med selskap av alle slag.


Vi får en del spørsmål fra gjester som leier hos oss om hva slags bordoppsett vi kan foreslå på Stallmestergaarden Moldegaard.

Her er noen enkle ideer med ca. Det er nok utallige flere løsninger som kan gå, her er det bare å prøve seg frem. Enten du skal arrangere ettårsdag eller tiårsdag, om tema skal være prinsesse eller Avengers – alt du trenger for en vellykket barnebursdag finner du her hos Selskapsshop.


Skal du arrangere dåp , konfirmasjon, bursdag, jubileum eller bare en fest? Vi har selskapslokaler som passer til alle sosiale begivenheter. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy arrangementet etter dine ønsker og behov, som for eksempel: Dekor, blomster, bordoppsett , aktivitet, underholdning og musikk, samt mat og drikke levert i samarbeid med Lille Oslo.


Konfirmanten plasseres mellom mor og far, med mor på sin venstre side som har en mannlig fadder ved sin andre side og far har en kvinnelig fadder ved sin side. Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.


Over ulike tema: Vaiana, Ninjago, Enhjørningbursdag, Minions eller Emoji? Prinsessebursdag eller Legobursdag? Men det er også stor forskjell på en dåp og et bryllup.


I en dåp er det oftest nærmeste famile fra begge sider og ikke så mange andre, i et bryllup er det flere mennesker, venner fra både ene og andre epoken og selvfølgelig en utfordring og et sjansespill å plassere ukjente sammen. Barnehagens lokaler kan leies til konfirmasjon, dåp , bursdager og lignende. Utleie kan foregå fra kl 17.

Vi har et 70kvm stort rom med kjøkken som kan leies. Bilde nummer viser en konfirmasjon som har vært arrangert hos oss med langbord med plass til personer. Bryllupsforberedelser - mnd før bryllupet. Bestill bryllupsforsikring - mye kan gå galt.


Nå kan du kjøpe forsikring som dekker utgiftene for ditt bryllup dersom noe skulle gå galt, f. Huset er lokalisert i Larsgården ved siden av Larsgården skole. Rollonhuset eies av Sportsklubben Rollon. Alt kan sies med å sende blomster gjennom Interflora. Uansett hva du har på hjertet. Våre dekoratører står klare til å levere for deg, over hele Norge og resten av verden.


Den lokale Interflora-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg