tirsdag 17. november 2015

Abra havn kaptein sabeltanns verden

Tilbu anmeldelser, sammenligning. Opplev det beste i verden. Begrenset kapasitet. Den ultimate sjørøverferien samlet i én pakke! Kaptein Sabeltanns Verden.

Tripadvisors brukere! Han holder til i Abra havn i Tjuttaviga. Der bor også Pinky og Sunniva, Langemann og piratene Pelle og Pysa. Med den krysser han de store havene på jakt etter gullskatter. Den største av dem alle er Grusomme Gabriels.


Området er nå nesten dobbelt så stort som før, med flere nye, spennende aktiviteter og opplevelser: DEN HEMMELIGE GULLSKATTEN. Med 3sitteplasser, skuespillere på scenen, filmklipp p. I jubileumsåret skal det bli fest og moro hver eneste dag, med egen jubileumsforestilling i Kjuttaviga i juli.

Til frykt og glede for store og små tilskuere i Kjuttaviga. Men når jeg først har blitt gira på noe, klarer jeg ikke helt å gi slipp. Da jeg oppdaga at selveste kaptein Sabeltanns suite var ledig en helt vanlig dag sist i mai, til en ganske så ålreit pris, måtte jeg bare bestille. Abra Havn er blant annet kåret til verdens 6. Her er full rulle fra klokken åtte om morgenen.


Her gis familiene mulighet til å bo i husene til de kjente sjørøverne. Gjester som bor her har også to unike frokoster de kan melde seg på. Utvider Sabeltanns verden for en ny generasjon pirater. Forrige uke var vi i Kristiansand dyrepark, noe vår prinsesse har sett frem til lenge.


Gleden var ekstra stor da hun så hvor vi skulle overnatte. Byen var totalt gjennomført! Foto: Ole Martin Buene. Bursdagssang var for første gang med i forestillingen Hemmeligheten i Kjuttaviga. Dyreparken i Kristiansand - nu med egen sørøverby!


Da ble sangen fremført av Sunniva (Janne Formoe) i forbindelse med Pinkys fødselsdag. Sangen er brukt i de. Terje Formoes Sabeltann-univers får sin egen temapark blant hvite sandstrender og palmesus i Den dominikanske republikk.

Kardemomme By og Sabeltanns Verden var et. Det er bygd som en landsby med 1enheter (leiligheter) med totalt 7sengeplasser. Det fortelles at Den Sorte Dame har seilt i flere hundre år og spredd skrekk og gru.


Men det skremmer ikke Pinky og hans drøm om å bli en ekte sjørøver. Snart er skatten vår, så kan vi ta det rolig. Så kan vi ta det rolig. Læringskurven har vært bratt, for det har vært noen kortsiktige spekulanter innom.


For meg er det å banne i kirken. Banker den store verden på døren, skal vi være klare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg