mandag 2. november 2015

Saus til kylling

En nydelig rett til grillkvelden din! Bestill nå og betal ved utsjekking. Kok opp buljong og fløte i en kjele. Smak til med sennep, soyasaus og eventuelt pepper.


Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann.

Legg kyllingfiletene over på en tallerken, vask pannen raskt og fres brokkolini, sjalottløk og hvitløk i litt olje. Stek et par minutter og press over sitronsaft. Saus til kylling 9: Sandefjordsmør. Den lager du ved å koke inn fløte til det tykner før du pisker inn smørterninger, smaker til med sitronsaft og vender inn hakket kruspersille. Hvem sa du ikke kan spise kylling med remulade?


Det finnes remulader både med og uten pisket krem. Det er det mange som trenger. For her til lands spiser vi mer og mer kylling.

Ikke så rart kanskje, når vi kan få det til å smake så gode som denne uimotståelige, helstekte kyllingen. Problemet er bare at det magre kyllingkjøttet kan bli litt tørt og kjedelig. Ha i paprika og sopp, la sausen koke et par minutter.


Server kyllingen med kokte poteter og en frisk salat ved siden av. Jeg ELSKER saus , haha. Samme med kylling , det må være en god saus til. Når det kommer til saus , så synes jeg ikke alltid det et så enkelt. Ta ut kyllingen , og la den hvile.


Ha fløte i sausen , og småkok til kremet og litt tykk. Kjør sausen glatt med stavmikser om ønskelig. Server sausen til kyllingen , gjerne med poteter eller ris, og dryss over litt hakket timian. En fyldig fløtesaus som passer perfekt til kylling og kalkun.


Tips: Sausen kan eventuelt jevnes med litt maisenna. Prøv denne sausen med fylt og rullet kalkunbryst med stuffing. Klikk for oppskrift. Hjemmelaget superhot chilisaus med Carolina Reaper.

En liten dråpe er nok for de fleste! Sausen er litt tabasco-aktig på smak, prøv den på egg stekt i godt med smør, til taco eller til grillet kjøtt. Denne oppskriften gir ca.


Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten med kylling og grønnsaker og med hjemmelaget saus til. Grønn currysaus er en fantastisk saus til kylling , her kan sausen varieres i styrke etter eget ønske. En aromatisk og god saus som passer godt med både ris eller nudler som tilbehør.


Slik gjør du: Fres den grønne currypasten i oljen i ca. Er heller litt utradisjonell, og går for Toro peppersaus hver gang, det syns jeg er utrolig godt sammen. Kylling - og grønnsakswok med hjemmelaget saus. Amarone foreslår en nydelig saus her, og den blir (etter min smak) enda bere hvis man i tillegg koker en hel hvitløk me og lar sausen koke til passe tykkelse før man knuser hvitløken.


Hans favoritt er en saus basert på kylling - eller kalkunkraft, men det er også andre gode sauser som inneholder vin, gjerne en søtvin som port. Dette er oppskrift på kalkunsaus Craig Whitson har vokst opp med. Lag saus i formen etter at kalkunen er fjernet eller bruk en dyp panne eller gryte.


Bretagne kyllingsaus passer til mer enn bare kylling. Sausen passer like godt til pasta, fisk og svin som til kylling. Dette er en kraftfull saus som passer godt til kylling , kalkun eller en saftig biff.


Wok med kylling er rask hverdagsmat. Sweet and sour har du kanskje spist en gang på restaurant eller ferie. En sursøt saus lager du enkelt selv – raskt, rimelig og med masse smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg