tirsdag 24. november 2015

Naf barnesete

Våre bilbergere er klare til å hjelpe deg hele døgnet rundt. Bestill veihjelp her! Rabatt på drivstoff, dekk, leiebil, lån, forsikring, leasing, overnatting og mye mer! Les om alle fordelene her!


Sammenlign bensinkort. Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Råd fra erfarne spesialister ved valg av bildeler. Lyst til å spare penger på bildeler?


Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke NAF. U ndersøkelsen er gjort av NAF , og oversikten gir svar for 1av de mest solgte bilene i Norge. Vår hypotese før testen var at det kun var et lite utvalg biler som har mulighet for montering av tre seter i bredden montert med isofix. NAF har utført en stor test av barneseter: Konklusjonen er at det er store forskjeller mellom de ulike merkene, og at det er livsviktig at barna sitter riktig vei.


Belastningene er langt mindre. Utover dette er det mye å holde styr på ved kjøp og bruk av barnesete , og NAF har utarbeidet en fin liste over de aller viktigste huskereglene: Barn opptil fire år skal alltid sitte bakovervendt. Det minsker risikoen for dødsfall med opptil fem ganger. Så lenge et barnesete er helt i orden, er det selvsagt ikke noe problem at det er brukt.


Skader og materialtretthet. Det er nemlig knyttet visse utfordringer til å kjøpe et brukt barnesete av mennesker du ikke kjenner. Fra kun 1kroner måneden kan du leie en av markedets sikreste bilstoler, og skifte den ut etterhvert som barnet vokser. Reiseplanlegger hos NAF.


Det er ikke noe i veien for å kjøpe et brukt barnesete , men du må være helt sikker på at stolen ikke har vært i en ulykke og ikke er for gammel. Derfor bør du tenke deg godt om før du kjøper barnestol av fremmede. Det er viktig å få med monteringsanvisningen, slik at du får montert setet riktig. Kjøp barnesete hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Likevel kåres ikke Britax Römer til vinner i årets barnesete -test. Samtlige plasseringer kan du se lenger nede i artikkelen. Ifølge denne pressemeldingen fra NAF får Britax Römer kraftig trekk fordi en komplisert belteløsning gjør det vanskelig å feste barnet riktig i deres stol. I tillegg er muskulatur og beinbygning svakere enn hos større barn og voksne, ifølge NAF.


Det er ikke skadelig for en nyfødt baby å sitte i et barnesete , men hvis du skal på lange turer er det anbefalt å ta jevnlige pauser slik at babyen kommer ut av setet og får beveget seg. Det aller mest spennende barnesetet som er testet denne gangen, er imidlertid Nachfolger HYTT. HYTT er noe så uvanlig som et oppblåsbart barnesete. Ikke nok med det, stolen er i tillegg bakovervendt og kan brukes av både babyer og småbarn opp til kg.


Den store barneseteguiden og våre barnesete -tabeller finner du her. BeSafe og Concord ned fra tronen, men … Det betyr at BeSafe iZi Kid Xog Concord Reverso nå vippes ned fra tronen. Målet var å finne ut hvilke biler som i bredden hadde plass til tre barneseter i baksetet. Resultatet viste at bredden var god på de fleste biler, men kun et fåtall gjorde det mulig å montere tre bilseter med Isofix.


Naf barnesete

Et usikret barn kan bli alvorlig skadet, selv i lave hastigheter. Sørg derfor alltid for å sikre barnet ditt, også på korte turer. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Barnas Hus selger de sikreste bilsetene til ditt barn. Anerkjente merker og testvinnere.


Som regel kan man si at man kan bruke et bakovervendt barnesete fram til barnet blir for tungt eller fram til toppen av barnets ører når opp til toppen av seteryggen. Bilstolen er altså sikker selv om en liten del av hodet stikker opp over kanten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg