mandag 23. november 2015

Barnevogn 2018

De fineste barnevognene og utstyret - Lynrask levering på sprell. Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Se barnevognene som er best i test! Uansett om du vil ha ny eller brukt barnevogn , har vi skrevet en artikkel om de tingene folk ofte lurer på, som vi håper kan være til nytte.


Dersom du vet hva du er på utkikk etter, kan du gå rett til resultatlisten og se på hva de ulike testpnalene mener om vognene.

En duovogn er en barnevogn som består av understell, hjul samt separat liggedel og sittedel, som festes rett til understellet. Med liggedelen kan duovognen brukes helt fra fødselen, og med sittedelen til barnet har blitt for stort for vognen eller på annen måte vokst ut av den ved rundt to til tre års alderen. Duovognens separate ligge- og sittedel, gjør det mulig å bruke vognen allerede fra barnet er nyfødt. Når barnet er stort nok til å kunne sitte oppreist på egenhån kan du enkelt ta av liggedelen og klikke fast sittedelen.


Så har du en praktisk sportsvogn, som kan brukes helt frem til det ikke lenger er et behov for barnevogn. Elegance er en klassisk barnevogn fra Silver Cross med ett utseende som har vær mer eller mindre uendret i flere tiår, men sikkerhetsdetaljer og komfort er alikevel up-to-date. Har myke puter på selen og myk vattert madrass.


Madrassbeskyttelse som gir bra ventilasjon.

Lufthjul med bilventil på innerslange. Oppdag Stokkes fullstendige utvalg av sikre, stilige og innovative barnevogner. Enten du foretrekker luksus-, terreng- eller kompaktversjonen, har Stokkes barnevogner sømløs manøvreringsevne og gjennomtenkt ergonomi, samt fleksible løsninger der setene kan vendes mot forelderen eller ut mot den store verden.


Her finner du også barnevogntilbehør, generelle tilbehør, babybeskyttelse og alt annet du kan trenge for å komplettere din vogn til det fulle. Velg de tilbehørene som passer til din barnevogn. Skal du kjøpe barnevogn så har Barnas Hus barnevogner tilpasset alle typer familier og barn. Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, basert på ditt behov. Så fort det er i boks, er det egentlig bare å lete seg frem i vårt store sortiment, til det du er ute etter.


Og vi tør faktisk så å si garantere at du vil finne noe som passer akkurat deg og ditt barn, vi har virkelig alt! NXTF er vår mest eksklusive barnevogn. Sportsvogndelen har mulighet for full liggestilling med god romslighet som gir deg og barnet fantastisk trillekomfort.


Da er det lurt å kjøpe en barnevogn som ikke har liggedelen for lavt nede mot bakken, der det er kaldt. Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov. Parfymefrie produkter for liten og stor. I vårt brede sortiment av vogner finnes alt du kan tenkes å trenge – fra lette og smidige paraplysulkys og solide joggevogner til allsidige sportsvogner, duovogner og søskenvogner. Kompletter vognen med en vognpose, en stelleveske, et regntrekk eller et av våre andre praktiske barnevognstilbehør.


Forhåpentligvis finner du noe som passer akkurat deg og din familie!

Vi gir deg oversikten over beste barnevogn og barnevognspakke fra kjente merker, og hvor du kan få kjøpt dem billigst. Meld deg opp til prisvarling og få beskjed når det er salg. Prisguiden - den enkleste starten på et godt kjøp!


Vi har stort utvalg av barnevogner og triller som passer for enhver familie. Velg barnevogn blant kjente merker som f. En duovogn er en vogn som kan brukes fra barnet er nyfødt og som stort sett kan brukes til barnet ikke trenger vogn lenger. Stokke, Emmaljunga, Maxi-Cosi, Quinny og 4ME.


Duovogner kommer med en babybag og en sittedel, ofte kalt sportsvognssete. Se landets beste utvalg av barnevogner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg