tirsdag 17. november 2015

Enkle ting å lage med barn

Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Kreative ideer: ting å lage med barna en regnværsdag. Surt vær ute er topp for å kose seg inne.


Fine prosjekt å gjøre med barna hvilken som helst dag.

Enkle og lage er de også. Heldigvis kan man bruke det til andre nyttige ting i hjemmet. Da bør dere lære dem å lage enkel mat selv, slik at de har energi nok til lekser eller trening og fritidsaktiviteter senere på ettermiddagen.


Her må man ha keramikktusjer, kan fåes kjøpt hos hobbyforretninger som panduro. Fimoleire er en modelleringsleire som det er veldig smidig å lage ting av og som har et variert bruksområde. Sammen med barna brukte hun pepperkakeformer til å trykke ut fine julemotiver i leiren. Til slutt dekorerte de med ulike stempler og pyntet dem med silkebånd.


I en trygg atmosfære og med kyndige veiledere får barna leke og eksperimentere med spennende farger og materialer.

Lag påskepynt sammen med barna Ønsker du å være kreativ og lage ting selv? Ung Husflid er organisert i de lokale husflidslagene over hele landet. Vi gir deg noen enkle tips til hvordan lage påskepynt med friske blomster, greiner, eggeskall og litt tilbehør. Det kan være lurt å tenke på å lage noe det barna kan klare mest mulig av prosessen selv - om man skal ha mange barn med seg. Om man er få kan det være veldig koselig å lage noe litt mer avansert, og lage en ting sammen.


Lykke til med planlegging og gjennomføring av årets koseige juleverksted! Gjør klart det som kan gjøres på forhånd: Klipp filt til hjerter, og lag gjerne klar noen forslag til ting som kan lages. Barn kan ha vanskelig for å visualisere fine lykter av middagsglass når alt de ser er tomme glass. Er dere flere foreldre som skal møtes og lage julehygge for de søte små? Som forelder er det viktig å ikke gi opp eller ta det personlig om barna ikke liker maten eller spiser dårlig.


Smak og preferanser er noe som stadig er i utvikling, så det er viktig at de stadig blir utfordret på å smake nye ting. På dager med liten tid er gjerne også fantasien dårlig for å prøve noe nytt til middag. Mye skal gjøres før jul, og mange kjenner på presset. Med Helthjem sin pakketjeneste, kan dere til og med la barna selv skrive på sendekode, og legge de egenproduserte gavene i postkassa eller på dørmatta. Dere kan lage mange forskjellige ting på denne måten, prøv dere fram!


Eggene kan dere bruke til å lage omeletter for eksempel.

En glitrende krone. Begynn med å ta fire sugerør og sett dem sammen i form av et hjerte. Juleverksted er moro for både liten og stor. Dorullnissen kjenner vi alle, men visste du at det er så mye annet man kan lage med doruller?


Her gir vi deg gode ideer: 1. Julelys lenke Denne varianten synes vi er både dekorativ og herlig barnslig. Kanskje kan den kombineres med en batteridrevet lysslynge? Dette teltet er raskt å lage selv og blir en perfekt. Med disse enkle triksene fjerner du enkelt skitt og. Altså at en enkelt gardin fra Fretex kan bli denne fine gymbagen er ganske kult.


Ingrid brukte selv litt i underkant av minutter på å lage den på bildet her, og da tok hun bilder til bloggen i tillegg, så dette prosjektet lar seg absolutt gjøre på en kveld. Slitsomt med kalendergaver? Ekspert: For mange pakker kan ta bort gleden ved julen.


Her er tips til alternativ julekalender! Skal yngre barn være med , så er det et tips å kutte ut ferdige papirbiter på forhån så blir det ikke så mye venting. Når barna får fine gaver i kalenderen før jul, kan det ta bort.


Kransen vi lærer å lage her er en helt enkel krans. Man trenger ikke alltid kjøpe nytt, bruk det man har, byttelån med en venn og miks nye kostymer ut av gamle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg