mandag 30. november 2015

Kinesisk astrologi kompatibilitet

Selv om dette ikke er en svært lidenskapelig kombinasjon, det gjør for en langvarig og sterk kjærlighetsforhold. Som vi ser sammenligne kinesisk astrologi tegn kompatibilitet , vi faktisk finne sett med tegn som tilbyr størst sjanse for kompatible relasjoner. Dette er enten fordi de dele lignende kvaliteter og derfor synes det er lettere å se øye til øye, eller fordi deres individuelle kvaliteter utfyller hverandre, styrke områder hvor den andre er svak. Varje djur har olika egenskaper.


Kinesisk astrologi.

Av grunnleggende betydning for den kinesiske astrologien er den sykliske tidsregningen og forestillingen om at historien gjentar seg i gjenkjennelige mønstre. Den kinesiske kalenderen er en månekalender – det vil si at den bygger på Månens bevegelser i forhold til Jorden. Tiden måles i måneår som omfatter tolv avsnitt på dager hver.


I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vi tilbyder også gratis astrologi indhold via horoskop widgets for websteder. Er parteren din perfekt for deg i følge ditt kjærlighetshoroskop?


Eller kommer du til å møte på utfordringer?

Finn ut ved å velge ditt stjernetegn og din (fremtidige) partners stjernetegn og sjekk deres kompatibilitet. I motsetning til den vestlige astrologien , som bygger på solens bane,(der solen bruker en måned i et tegn), bruker kineserne månesyklusen. På grunn av denne trettende syklusen kommer aldri det kinesiske nyttåret på samme dag.


Vet du ikke ditt stjernetegn enda? I kinesisk astrologi är det år och inte månader som bestämmer vilket tecken, eller djur, man är född i. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. Fin og oversiktlig side med det nyeste innen astrologi , daglige horoskoper, planetbaner, kinesisk astrologi og masse annet relevant stoff. Du kan også få din egen astrologiske profil som vil gi deg personlig tilpasset informasjon helt gratis.


Spåmannen på nett forutser framtiden din gratis! Synske evner på internett. I tillegg til framtidsforutsetninger tilbyr vi: Horoskop, daglig horoskop, ukentlig horoskop, månedlig horoskop, kjærlighetsshoroskop, kinesisk horoskop og framtidshoroskop. De ulike kulturer på jorden har alle hatt sin astrologi.


Det finnes kinesisk astrologi , nordamerikanskastrologi, søramerikansk astrologi , indisk astrologi osv. Det vi kaller vestlig astrologi , og som i dag brukes i Europa og Amerika, har sitt utspring i de tidligste kulturene i Sumer og Babylon for mange tusen år siden. Den kinesiske astrologi er baseret på de enkelte dyretegns indbyrdes grad af forenelighe hvilket gør det muligt at rådgive med hensyn til forskellige menneskelige relationer, eksempelvis partnervalg, kollega, venner o.

Her kan du se hvilke dyretegn eller stjernetegn der passer mere eller mindre godt sammen. De vil ikke be dem om noe overnaturlig. Det første jeg vil nevne å nevne kompatibiliteten Sau og Sheep - at de ikke ville skuffe hverandre. For over 1år siden kunne du treffe på både huldra og underjordiske i marka.


En fjellrabb ble fort til et troll. Rasling i buskene var ei hulder som lusket, forteller Even Saugstad fra Oslo, som bestemte seg for å gi ut en bok som formidler hva folk har hørt og opplevd i marka gjennom de siste 2årene. Gule Kejser udstedte et dekret, at årene, skal tælles i en cyklus på ud fra et system benævnt som de Himmelske stammer og jordiske grene.


De jordiske grene er i dag kendt som de tolv dyretegn. Grisens år – Godt nytt kinesisk år! I år er det tallene og som gjelder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg