fredag 6. november 2015

Lokaler til leie stavanger sentrum

Lokaler til leie stavanger sentrum

Ring oss gjerne for visning! Sandnes og Sola kommune. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Lokaler til leie stavanger sentrum

Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Du finner festlokaler i Stavanger i forskjellige størrelser og prisklasser. Oversikt over festlokaler i Stavanger. Velg det lokalet som passer dine preferanser best.


Send forespørsel til én eller flere samtidig, og motta tilbud. Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! Leier ut klubblokalene til selskapsaktiviteter for voksne.


Klubbhuset har velutstyrt kjøkken med dekketøy til 1personer. Her kan du enkelt registrere ledige lokaler som er regulert for sentrumsformål i henhold til vedtektene for Stavanger sentrum. Lokalene har projektor og lydanlegg.


Andre kan søke fortløpende dersom det er ledige tider. Dersom du ønsker å leie lokale i bydelshusene, gå til vårt online bookingsystem ved å klikke på lenkene under. Ledige tider finner du der raskt i kalenderen.


Kontaktinformasjon finner du til høyre på siden. Fullstendig reglement finner du HER. Vi har samlet annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! Velger du å leie lokaler på Skogstøstraen i Stavanger Nor velger du nærhet til sjøen, inspirerende utsikt, kort vei til sentrum og bydelene rundt. Tasta Brygge er kortreist og sykkelvennlig for svært mange i Stavanger.


Flott garderobe og sykkelparkering. Bussen går like utenfor. Vi gir deg siste nytt om kontorleiemarkedet i Stor-Oslo. LEDIGE LOKALER - NORWEGIAN PROPERTY. Selskapslokaler i Stavanger.


Lokaler til leie stavanger sentrum

Herlige Stavanger Restauranter har flere alternativer for selskapslokaler i Stavanger. Vi kan skreddersy menyer og løsninger for små og store selskaper og de fleste anledninger. Julebor firmafest, konfirmasjon, bursdag, vennegjeng, vinsmaking og andre anledninger – ta kontakt og vi hjelper deg.


Eiendommen ligger like utenfor den indre sentrumskjernen, kun en kort hyggelig spasertur unna via Gamle Stavanger. Nær område med har gjennomgått en til dels betydelig utvikling og oppgradering de siste årene, samt at det foreligger planer for videre utvikling fremover. Praktbygget til Stavanger konserthus ligger langs sjøen like nedenfor.


Lokaler til leie stavanger sentrum

I dag er det en butikk utlei det er til leie totalt ca. Holgersen Eiendom AS er eier en av Stavanger sentrums største forretningseiendommer. Bli en del av et levende bymiljø og lei butikklokale eller serveringslokale på gateplan. Velg utleielokaler for ulike konsepter, enten du ønsker lokaler til butikk, kafé eller restaurant. Thon Eiendom har lokaler i Oslo, men også i byer som Stavanger , Fredrikstad og Tromsø.


Lei kontorlokale i Stavanger. Regus-arbeidsplasser i Stavanger , inkludert private kontorer og coworking-kontor, er skreddersydd for å oppfylle dine virksomhetsbehov til konkurransedyktige priser. Riska fritidssenter. Kom å arranger ditt neste selskap øverst i Kongsgårdbakken, rett ved Torget midt i Stavanger sentrum ! Vi hjelper deg å skreddersy din neste lunsj, middag, sosiale samling eller annen hyggelig sammenkomst i vår flotte restaurant.


Her gir vi deg muligheten til å leie hele BAR Social Eating Restaurant, eller vår flotte. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Flotte lokaler sentralt i Stavanger. Gi selskapet en forhistorisk ramme!


Arkeologisk museum og Jernaldergården har utleie og servering i forbindelse med kurs, konferanser, seminar og private selskap. Vi har unike møtelokaler, vi kan love gode smaksopplevelser og med på kjøpet får du omvisninger i historiske rammer. Daglig leder i Stavanger sentrum , Kristin Gustavsen, bruker stolleken som metafor for noen av endringene i byen.


Det har blitt en liten stollek der butikker flytter til nye lokaler og andre flytter inn i de lokalene de forlot. E er ett eksempel på dette, som nylig flyttet fra Nygata til Østervåg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg