torsdag 5. november 2015

Gynekolog anna danielsson

Gynekologer arbeider også med svulster i de kvinnelige organene, blødningsforstyrrelser, vannlatingsproblemer, barnløshet, problemer i tidlig graviditet, hormonforstyrrelser og medisinske årsaker som forhindrer et normalt seksualliv. Gynekolog , konsultasjon hos gynekolog hos Christian Prytz AS. Denne tjenesten gjelder ved bruk av refusjon og krever henvisning.


Konsultasjon hos gynekonebærer samtale og undersøkelse hos legespesialist i kvinnesykdommer og fødselsmedisin. Spesialisten vil gjerne foreta gynekologisk undersøkelse, innvendig ultralydundersøkelse og. David André Danielsson ser deg.

Han ser hele deg, ikke bare det du sier, men hva du utstråler. Han bryr seg om hva du tenker, fordi han er så klok at han vet at kroppen ikke bare er et fysisk legeme, men sjel også. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste gynekolog finner du her. Ved moderate smerter hjelper oftest Paracet eller Ibux.


Det går an å ta begge deler sammen. Andre anti-inflammatoriske midler, såkalte NSAIDS, for eksempel Naproxen eller Voltaren er også effektive. Små pakninger av disse medisinene er reseptfrie.


Hvis smertene er så ille at vanlige smertestillende ikke hjelper, bør du snakke med legen din.

Om Fødselshjelp og kvinnesykdommer: Gynekologer har spesialisert seg i kvinnesykdommer og svangeskap frem til fødsel. Reiser du kollektiv kan du reise med buss. Busser som passerer Volvat Medisinske Senter avd. Ulriksdal er linje og 80.


Gaia Gynekologi drives av Anne Lise Windsta spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp med lang og solid erfaring fra St. Olavs hospital og Nordlandssykehuset, Bodø. Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til samtale og undersøkelse ved Gaia Gynekologi. Nedenfor kan du lese mer om ulike problemstillinger gynekologen kan hjelpe med.


Er dette ditt firma? Bedriftsengasjement, eiendomsgrenser, navnedag og annen offisiell informasjon som kan være av interesse. Lillehammer Gynekologi AS fra , Innlandet. Andre spesialundersøkelser krever mer utstyr eller har preg av enkle diagnostiske inngrep som bør utføres i narkose.


Fra områder i slimhinnen, for eksempel i skjedeåpningen, skjeden og på portio, kan det være nødvendig å ta såkalte biopsier. Dette er avklipping eller utstansing av et lite stykke vev. Avtalespesialistene kan tilby deg vurdering og behandling ved henvisning fra din fastlege eller annet helsepersonell med henvisningsrett. Vi har offentlig driftstilskudd.


Det betyr at du må være henvist fra annen lege. Hos oss betaler du ordinær egenandel. Gravide og pasienter med frikort betaler ikke egenandel.

Vi holder til på Bekkestua i Bærum, like utenfor Oslo. T-banestasjon og bussterminal ligger like ved. Det er gode parkeringsmuligheter i underetasjen av bygget. Stig Pedersen er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer.


Privat gynekolog uten henvisning. Han har mye og bred erfaring og kan sitt. Våre gynekologer er private.


Det vil si at alle kan komme hit, uavhengig av om man har henvisning fra en annen lege eller ikke. Forskjellen ved å ikke benytte en offentlig gynekolog med avtalepraksis, er at man må betale hele beløpet for behandlingen selv. Fordelen er at man som oftest får raskere time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg