torsdag 12. november 2015

Lavkarbo handleliste

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Har ihvertfall kuttet ut, brø poteter, ris, pasta, hvetemel og spiser mer ren mat. Ukemeny med handleliste og oppskrifter! Velkommen til min matblogg.


Her får du mange gode og sunne lavkarbo -oppskrifter. Du får også gode tips og råd om lavkarbomat.

Oppskriftene kommer fra ulike steder. Noen har jeg funnet på nett, noen hentet fra ukeblader og noen er fra matbøker jeg har i bokhylla. LAVKARBO -DIETT DAG Mange opplever det som svært vanskelig å gå ned i vekt.


Men ofte er det svært små endringer som skal til for å bli lettere. Lavkarbo fremmer et sunt vekttap. Frokost - Skive med pålegg skive rugbrød.


De siste årene har lavkarbo gått som en farsott over landets slankere, blant annet under navn som ketolysedietten og dr. Forløperen til lavkarbo er dr.

Hovedprinsippet går ut på å få kroppen din til å forbrenne lagret fett. Et lavkarbokosthold handler om mye mer enn vektreduksjon. Alle bør vurdere lavkarbo -kosthold – men i hvilken grad avhenger av ditt utgangspunkt og målene du har satt deg. Ebeltoft mener at alle har godt av å spise av variant av lavkarbo : - Nordmenn i dag med sitt moderne kosthold spiser utrolig mye karbohydrater i forhold til den andre maten, altså protein og fett, forteller hun.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Norges største utvalg. Alltid punktlig, og en mengde gode tilbud. Dette har jeg alltid i hus: I mitt kjøleskap: Smør, fløte, soyamelk, rømme, creme fraishe, cottage cheese,fete oster, skinke, bacon.


Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo , men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang. Og kanskje er det en lavkarbo -diett som skal til for å bli kvitt de overflødige kiloene - og kanskje kan en omlegging av kostholdet gjøre at du kan fortsette med en sunn livsstil og bevare vekttapet lenge etter at dietten er over.


Hva du trenger å handle inn denne uka,. Bloggen er ment til å inspirere deg gjennom en lavkarbo hverdag. Velg de reneste typene. Ekte majones, oliven-, kokos-, raps-, og avakado olje er alle gode oljer. Unngår kunstige tilsetningsstoffer.


Som oftest er det best å lage sauser fra bunnen av.

VÆR OBS PÅ LETT-PRODUKTER! Du er ikke lenger opptatt av kalorier, men karbohydrater. Mange studier har undersøkt om det er slik at lavkarbo øker blodfettstoffene.


Det var tross alt det viktigste argumentet fra motstanderne av lavkarbo i mange tiår, altså antakelsen at mindre karbohydrat og mer fett ville øke kolesterolet og dermed også risikoen for hjertesykdom. En slik sammenheng er imidlertid ikke så enkel uansett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg