torsdag 12. november 2015

Dyreparken hotell hund

Lynrask hjemlevering av hundemat av kvalitet. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok!

Bekreftelsen kommer med en gang. Etter å ha plassert hunden din i buret, må du sørge for å få et stempel på hånda når du går inn i Parken. Da kan du gå ut og inn så mange ganger du vil for å se til hunden. Hotellet har heis, treningsrom, lekerom, egen brygge med uterestaurant og ikke minst eget soldekk.


Dyreparken har ikke ansvar for din hund under oppholdet. Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! Kristiansand som ønsker både tobente og firbente gjester velkomne, slik at alle familiemedlemmer kan være med på ferie.


Utrolig god erfaring med det!

Du får ha hund på rommet når du betaler et tillegg, og alltid sett flere som har med store hunder der også. Henvendelsen lagres i maksimalt måneder, slik at saken kan følges opp i etterkant dersom det er nødvendig. Hotell med hund eller annet husdyr i Norden.


Har du ikke hjerte til å la din firbente venn bli igjen hjemme? Med våre ulike kampanjer kan du ta med hunden din på reise uten ekstra kostna og du kan finne mange husdyrvennlige hoteller. Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, utendørs svømmebasseng og har et spennende matkonsept.


Rett utenfor døren finner du 1gratis parkeringsplasser. Overnattingspakke i vinterferien. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Moderne spa i Norges vakre skjærgård. Kystperlen du lengter tilbake til. Super Hotellopphold med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! For gjester som kjørte hit så er gratis parkering tilgjengelig.


You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly using the contact details in your confirmation.

Guests are required to show a photo ID and credit card upon check-in. Hamre Familiecamping er den aller nærmeste campingplassen til Kristiansand Dyre- og fritidspark. Det er meget kort vei opp til parken.


Har du egen bil vil det ta deg i underkant av ti minutter å komme dit. Buss eller taxi kan også være et alternativ. Hos oss betaler du ikke mer enn du skal for hotell i Kristiansand. Vi har samlet alle de store reisesidene i et søk som gjør at de konkurrerer om å gi deg den beste prisen på hotell.


Vi gir deg prisgaranti på hotell i Kristiansand. Samtidig er du kun en minutters kjøretur fra dyreparken. Hva er de beste områdene for hoteller ved Kristiansand Dyrepark?


For deg som reiser på budsjett og ønsker et billige hoteller ved Kristiansand Dyrepark, lønner det seg å lete etter hotell i sentrum av Kristiansand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg