torsdag 12. november 2015

Hotell nyttårsaften barn

Moderne spa i Norges vakre skjærgård. Hoteller over hele verden. Bestill på hjemmesiden vår for beste pris. Kystperlen du lengter tilbake til. STORT FYRVERKERI nyttårsaften !

Tropicana Badeland er åpent hele dagen hver dag. Uansett om man har fri hele jula og på nyttårsaften , er det mange dager som gir mulighet til å ta en skikkelig pause. En pause på hotell hvor man får servert mat, slipper å rydde, vaske og bare kan slappe helt av. Eller trenger du kanskje et hotell når du besøker familien eller venner til jul?


Nå slipper du å lete. De fleste pakkene er betalt på stedet, og du betaler ingenting på forhånd. Nyttårsfeiring på et hotell blir mer og mer populært, så et tips er å være ute i tid når det nærmer nyttår.


La oss hjelpe deg med å finne årets.

Vestlia Resort er også et strålende valg for årets familieferie. Her kan nemlig barna utforske et badeland på hele 7kvm, hvor det aktivitetsfylte området konkurrerer med kjente eventyrmotiver av Theodor Kittelsen om oppmerksomheten. I Norge er det mest vanlig å feire nyttårsaften hjemme med store eller mindre vennefester – god mat og champagne.


Mange utesteder i Oslo arrangerer nyttårsfester på nyttårsaften. Her gjelder det å bestille bord i tide, de fleste restauranter er stengt, men noen holder altså åpent og tilbyr spesielle nyttårsfester. Etter vi fikk barn har selvfølgelig våre tradisjoner på nyttårsaften forandret seg. Men en tradisjon tviholder vi på, nyttårsaften skal være en festaften.


Festen fylt av kaos, venting, lek, latter og moro. Du finner oss bare time fra Oslo. Vi er et kontantfritt hotell. Unikt hotell og spa på Solastranden nær Stavanger Lufthavn Sola og Stavanger. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Finn de beste hotelltilbudene! Flere hotellvalg, de beste hotellprisene, pålitelig. Nå opptil rabatt.


Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch.

Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. Med utsikt mot den ikoniske kirken Bergstaden Ziir, kan du nyte er plussgrader varmt basseng! Boblebad og bassengene utendørs holder grader året rundt. Barna kan kose seg i en egen del av bassenget, med en dryppende gruvegang og klatrevegg.


Taket er utsmykket med fantastiske fisk i keramikk, av kunsteren Per Lysgård. For en ekstra luksuriøs ferie kan du bestille en superior leilighet med lekker havutsikt. Mer Mer om hotellet. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt, spesielt ikke i sommermånedene.


Berlin er helt klart en av Europa beste nyttårsbyer. Et to kilometer langt festområde strekker seg fra den store scenen ved Brandenburger Tor til Strasse des juni i sentrale Berlin. Radisson Blu Resort i Trysil ligger perfekt til ved foten av fjellet og byr på den optimale ferien for de som liker seg utendørs.


Norges største skidestinasjon i Trysil har heiser, bakker og 1kilometer med langrennsløyper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg