torsdag 19. november 2015

Maks nedbetalingstid billån

Skal du kjøpe eller selge bruktbil? Last ned bruktbilkontrakt her! Les mer og se våre tester her! Advokathjelp, Veihjelp, Rådgivning. Få øre i rabatt per liter. Effektiv rente fra.


Med LOfavør Billån er det selve kjøretøyet som er panteobjektet, ikke boligen. Ordinære billån krever at lånet nedbetales innen bilen er år gammel. Med et yA Bruktbillån kan du velge inntil års løpetid uavhengig av bilens alder! Lang nedbetalingstid gir lavere månedlige betalingsbeløp, men den totale rentekostnaden blir høyere og lånet blir derfor dyrere totalt sett enn om man velger en kortere løpetid. Nedbetalingstid på mer enn år forutsetter at du skal refinansiere annen gjeld.


Vi tilbyr inntil års nedbetalingstid på lån, men vi ser at kundene er nøkterne og andre kvartal (i år) ligger snitt nedbetalingstid som kundene selv velger på år. Dette er en nedgang fra år som vi hadde i 3. Kundene velger altså raskere nedbetalingstid nå når rentene er lave. Hvor lang nedbetalingstid kan jeg ha på billån ? Et billån kan ha en nedbetalingstid på inntil år. Vi tar pant i båt som sikkerhet for lånet.


Du må ha egenkapital og full kaskoforsikring. Båten må registreres i skipsregisteret og du må selv ta ansvar for dette. Maks nedbetalingstid er år. Når du skal kjøpe bil, kan du få billån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i bilen.


Billånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt bil. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men det er avhengig av hvor gammel bilen er når du kjøper den. Du kan få lån både når du kjøper bilen fra forhandler og når du kjøper av en privatperson. Antallet år og måneder i avtalen er likevel ikke bindende som sådan, og du kan selvsagt nedbetale lånet raskere om du ønsker.


I tabellen kan du lese av hvor mye ekstra du må nedbetale på lånet for at bilbytte ikke skal forlenge din opprinnelige nedbetalingsplan. Bytter du bil hvert 6. Ved nedbetalingstid på mer enn år er det krav om min. Billån for deg som er under år med mulighet for delkasko. Et vanlig billån passer best for deg som skal kjøpe ny bil eller en nyere bruktbil til over 130.


Ved billån på inntil av kjøpesummen i lån kan du maksimalt ha løpetid på år. Det er en forutsetning at behov for nedbetalingstid utover år dokumenteres. En grei regel er at lånet bør nedbetales i takt med verdifallet på bilen.


Kalkulatoren finnes på Husbanken. Siden biler faller raskt i verdi, bør man legge opp til en ganske stram nedbetalingsplan. Banker tilbyr i dag inntil års nedbetalingstid på billån , men som hovedregel bør lånet tilbakebetales i løpet av til år. Uforutsette og vanskelig livssituasjoner kan ramme oss alle og den økonomiske hverdagen kan i slike situasjoner ble krevende. Forsikret billån gjør din hverdag tryggere.


Klikk her for å se hvilke betingelser du får med vår billånskalkulator. Med NAF Billån får du inntil 1 finansiering og inntil års nedbetalingstid. Vi tilbyr billån med eller uten egenkapital med inntil års nedbetaling, søk om lån eller lånebevis i dag!


Søk billån hos oss og få et lån med pant i bilen du kjøper, ny eller brukt. Du får billån med gunstig rente, opptil års nedbetaling og inntil 1 finansiering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg