fredag 13. november 2015

Afrikanske navn

Er du på jakt etter afrikanske jentenavn? Vi har samlet noen afrikanske navn til jenter på denne siden. Leter du etter afrikanske guttenavn? På denne siden finner du en lang liste med afrikanske navn til gutter.


Populære afrikanske navne.

Og præcis som i Danmark kan valget af navn til den lille ny give anledning til mange tanker og spekulationer. Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Det afrikanske kontinent omdirigeres hit.


Se eventuelt Den afrikanske kontinentalplaten. I romertiden var Africa, navnet på Karthago-området i det nåværende nordøstlige Tunisia. Senere ble Africa navnet på Middelhavets sørkyst og har siden middelalderen vært navnet på det afrikanske kontinent.

Få hjelp til å finne det perfekte navnet til den fine lille nye. Her kan du søke – åpent og i flere kategorier – og lagre favorittnavnene dine i en personlig liste. Logg deg inn eller registrer deg for å lage egne navnelister. Alle navnene i listen har ikke nødvendigvis historisk brukt i Norge, da fornavn brukt av innvandrere også er med i liste. Sahara danner en nesten ugjennomtrengelig barriere mellom de to regionene, og det finnes få nordlige elementer i den etiopiske region.


Derimot viser den etiopiske region slektskap med den orientalske region (Asia sør for Himalaya, Sundaøyene) og Sør-Amerika. Dette er en liste over populære navn. Kan du finne det vanskelig å velge navnet av babyen på grunn av det store antallet tilgjengelige alternativer. Hvis du allerede har begynte å lete etter navn du vil vite at det er vanskelig å velge navnet på babyen.


Tradisjonelle navn , familienavn, originale navn eller sjeldne navn , alle valgene er gyldige i henhold til hver enkelt families smak. Baby Name Network og Nameberry har begge lister av populære, tradisjonelle og moderne franske babynavn. Vi har gått gjennom lista og plukket ut navnene som nordmenn også klarer å uttale uten for mye tungekrøll. Afrikanske navn for jenter. LES OGSÅ: Få navneforslag fra Navnerulletten - basert på mor og fars navn Oppkalt etter parfyme eller champagne?


Den afrikanske elefanten (Loxodonta africana) er verdens største landpattedyr (den største som er observert veide over tonn!). Verdensdelen kan også skilte med å være hjemsted for verdens høyeste dyr, nemlig sjiraffen. Denne kategorien har følgende underkategorier, av totalt 12.

Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Oppføringene er oppdatert 1. Utenriksdepartementets liste over. Bokstavkodene som står helt til slutt, er kodene i ISO 639–(to bokstaver) og ISO 639–(tre bokstaver).


I noen tilfeller er det to varianter av trebokstavskoden. Den første bygger på det internasjonale navnet på språket, den andre på språkets navn på seg selv. Ada er et nydelig navn og minner meg om navn på en engel. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Se om navnet du søger er på vores site.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg