fredag 20. november 2015

Søke boliglån uten fast jobb

La oss gi deg et tilbud på finansiering. Start din søknad her. Se hvor mye du kan låne. Vi forstår at alle mennesker er ulike - sammen finner vi løsningen videre.


Automatisk rentekutt gir deg et smartere boliglån med lav rente og full gebyrfrihet.

Vi har en av markedets beste lånerenter. Eff 4mill 25år Kost 1. Slik får du boliglån uten fast jobb. Den nye arbeidsmiljøloven åpner for flere midlertidige ansatte.


De uten fast jobb står vanligis ikke særlig høyt på listen over hvem bankene vil gi boliglån til. Uno Finans hjelper deg med variabel inntekt eller uten fast jobb til å få boliglån ! Det å ha en fast jobb er et godt utgangspunkt, sier Arntsberg, og legger til at det ikke anbefales å ta opp boliglån og kjøpe bolig uten å være i fast jobb , nettopp fordi inntekten er så usikker. Vi kan også hjelpe med mellomfinansiering og refinansiering av boliglån.

Les mer og søk her! Her er det mye skjønn de bruker for å komme til sin konklusjon vedrørende din individuelle søknad. Forbrukslån krever ikke samme sikkerhet. I mitt tilfelle har jeg jobbet 1 i år ( uten opphold), men pga div årsaker så har jeg ikke fast jobb. Har likevel god inntekt, og fikk lån uten problemer så lenge jeg forklarte saken.


Det tok derimot litt lenger ti enn sånne svar på dagen-søknader. I noen tilfeller kan det være mulig å søke om boliglån inntil 1 av kjøpesummen med tilleggssikkerhet. Det tar bare noen minutter å søke og få svar på hvor mye du kan låne. For å søke boliglån hos oss må du fylle inn ditt fødselsnummer og identifisere deg ved bruk av BankID.


Uten at jeg kjenner deg vil jeg si at det er sannsynlig at din hovedstrategi for å søke jobb er denne: Du setter sammen CV-en din, du leser jobbsøkersider, du leter gjennom finn. Kan jeg søke boliglån med en gang jeg har fått fast jobb ,. Dette er løsningen for deg som ikke får boliglån i vanlig bank. Det er ikke noe galt med strategien. Her kan du søke om nytt boliglån , refinansiering av eksisterende boliglån og mellomfinansiering.


Dersom du har betalingsanmerkning, lav kredittscore eller en komplisert sak som ikke godtas av bank vil du likevel kunne søke om boliglån gjennom oss. Få tilbud fra flere banker og velg billigste lån. Låne Penger uten jobb – Finn det rette lånet for deg Selv om du har mistet jobben , er det ingen grunn til å ikke kunne ta opp lån.

Noen av disse lånene er definitivt svært dyre, fordi bankene anser det som en risiko å låne penger til personer som ikke har en fast jobb. Hvis du likevel trenger å låne penger, så har vi. Flere banker konkurrerer om å gi deg beste betingelser på ditt boliglån. Tjenesten er helt gratis for deg.


Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle. Spar tid og energi. Det krever mye tid og energi å søke lån i ulike banker separat, og du kan bruke tiden på noe morsommere.


Hos oss får du boliglån med rente fra. Søk boliglån hos Sbanken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg