torsdag 5. november 2015

Landstreff stavanger

Gratis avbestilling! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.


Få veibeskrivelse (Opens in new tab) Arrangementer. Kommende arrangementer.

Line-upen blir villere og villere for hvert år som går. Hos oss behandles alle likt, uansett hvem du er, hvor du kommer fra eller hvilken farge du har på russedressen! Bli medlem du også, vi har alt du trenger til russetiden!


Her finner du en oversikt over russetreff og andre events, samt viktige datoer. Russetreff samler russ fra alle deler av landet! Dette er et fantastisk og unikt sted for å arrangere et av landets største russefestivaler med 10.


I disse idylliske omgivelsene samles flere tusen festglade russ som endelig skal feire avslutningen på 13.

Ticketmaster - Search Page. Finn billetter pers. Camp-pass er inkludert. I helgen samlet 14. Kjøp billetter i dag og bli med på årets russetreff!


Vi har våre egne dyktige vakter, Røde Kors som sirkulerer hele vårt område døgnet rundt denne helg. Våre priser er derfor noe dyrere enn de ellers er i sommersesongen. Kongeparken i Ålgård i Gjesdal kommune. Vi har til hensikt å skape en trygg arena for russefeiring, uten kjøpepress og høye billettpriser. Vi har ikke personlige økonomiske hensikter, men har fokus på å gi deg og dine venner det beste fra russetiden innenfor trygge rammer.


Utenom dette er det ulike aktiviteter inne på festivalområdet som f. Alt ligger til rette for at du skal ha en magisk opplevelse du kommer til å huske. Followers, 5Posts. Velkommen til vår side! Og via vår kanal kan du se klipp og filmer fra.


Den nederlandske DJen Martin Garrix skal spille på Ålgård i mai neste år.

Vi er et kontantfritt hotell. Vi har store og små biler og utfører flere typer oppdrag for både private og næringslivet. Stavanger Taxi er regionens største drosjeselskap. RUSSESWAP ER LANSERT I DAG!


Landstreff Fredriksten er på Fredriksten Festning, Halden. Dine treffbilletter og klær byttes enkelt her. Sjekk ut russeswap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg