fredag 20. november 2015

Stripe håret med børste

Finn laveste nettpris her. Er det mer skånsomt å stripe håret enn å helfarge? Ja, når du striper håret er det kun deler av håret som behandles, så derfor blir dette mer skånsomt. Det er viktig at kjemiske behandlinger får nok luft, så hvis en helbleking blir pakket for mye inn, koker man håret , og det får stygge konsekvenser.


Hvor ofte bør man stripe håret ? Det har etterhvert kommet mange gode hjemmeprodukter på markedet for å stripe håret selv.

Det er viktig å følge produktanvisningen nøye for at resultatet skal bli bra og det er særlig viktig å følge innvirkningstidene, forteller vår hårekspert Lise Holm-Glad. Naturlig mørkhårede kvinner, med mørke hudtoner bør unngå å farge håret blondt, men heller velge en rik gyldenbrun eller varme krydderfarger. Disse fargene gir glød til mørke hudtoner. Gå gjerne også for noen velvalgte striper i en lysere tone, som gir et ungdommelig liv og spill i håret.


Sist jeg stripet håret gjorde jeg det hos frisør. Jeg har lysebrunt, tynt, fint hår. Iallefall ikke med de stripe -kitsene der du legger på striper med en liten børste.


Når jeg tar etterveksten bruker jeg ikke å dra ut hår i hullene i hetten som er nede, kun oppe på toppen, oppe bak og oppe på sidene, dette fordi jeg ikke vil bleke for mye slik at håret mitt blir helt blond.

Bedre med for lite av gangen enn for mye. I verste fall kan du stripe det på nytt. Bra volum starter med den rette klippen.


Det gjør at håret blir helt mettet av fargepigmenter og det blir nærmere svart. Men det verste jeg har sett er personer som har prøvd å lysne, bleke eller avfarge håret hjemme. Som resultat får de gjerne rosa, oransje eller generelt misfarget hår. LES OGSÅ: Neida, hun har ikke klippet håret Prøv naturlige farger Når håret eldes, blir det porøst, mindre glansfullt og grått, og mange tyr til hårfarge. Men velg naturlige nyanser, og framkall ungdommelig glød ved hjelp av gode pleieprodukter for farget hår – begrens bruken av stylingprodukter og varmeredskaper, råder ekspertene.


Gre alt håret slik at det er så rett som mulig. Del håret fra kronen og ned til nakken. Gre hver del mot hver av skuldrene. Du kan enten gre inn blekingen nedenfra og opp, eller sette håret i en grorudpalme og gre inn blekingen på den måten. Jobb inn blekingen med hansker og hender.


Våren er den mest populære tiden å farge håret lysere, enten som striper, bayalage eller å farge hele håret. Vi tok en prat med Sanya Keränen kreativ leder for Nikita Creative Team, for å samle hennes beste tips til deg som ønsker å bli blondere. I tillegg får du noen råd til hvordan du selv kan bevare fargen etter frisørbesøket. En annen måte å lysne håret på (som ikke er bleking) er ved å stripe det blondere.


Det er heller ikke gjort i en fei, men over et par-tre behandlinger vil håret gradvis bli lysere.

Har kjøpt sånn stripe -selv-pakke og tenkte jeg skulle sette igang nå! Jeg ser i bruksanvisningen at man kan la være å bruke den derre hetta! Det følger med en sånn applikerings børste , men vil ikke den guffen da klines ut over hele håret ? Det skal jo bli striper, ikke helblekes?


Du vil: Stripe håret Et produkt for striping gir håret ditt raskt et solbleket utseende. For et mer naturlig resultat bør du satse på en farge som er noen nyanser lysere enn resten av håret ditt. Begynn med å farge en kontrollokk bak i nakken, den gir deg en pekepinn på det endelige resultatet. Når blåse tørking håret , bruke hender og fingre til tousle og løfte håret til det er tørr.


Ta en liten rund børste og løft håret ved roten og sprenge med varm hår for å legge ekstra volum til stilen. Hvis du kan, prøv å ikke vaske håret hver dag. Daglige bad og dusj vil stripe håret av sin naturlige oljer. Som blir sagt, hvis du bruker produkter som hårspray, mus, gel, anti-frizz produkter etc, disse bygge opp i håret og hemmet fordelingen av hår naturlige oljer. Du må også vurdere hvor porøst håret ditt er.


Faller håret elastisk tilbake til den gamle formen, kan man gå ut fra at håret er friskt. Kan det imidlertid børstes slapt og uten spenst i aller retninger, må håret behandles med pleieprodukter før det anbefales å. Dette finner du ut ved å børste håret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg