torsdag 26. november 2015

Sy mønster herre

SYMØNSTer TIL MENN. De skjæres ut i mønstervlies i den valgte størrelse. På denne siden finner du alle mønstrene våre. Mønstre - herretøj.


Vidste du, at vi selv designer og udvikler alle vores mønstre? De udskæres på mønstervlies i den valgte størrelse, og er derfor.

Vi tilbyr også kurs og sømtjenester! Symønstre til dame, herre og børn. Både hækle- og strikkeopskrifter. Hækleopskrifter til alt fra grydelapper til babytæpper. Ved bestillinger på 450kr og derover sparer du forsendelsesomkostningerne!


Tilmeld dig nu og få 40kr som rabatkupon. Myke og herlige stoffer i glade farger! Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!

Nettbutikk og stoffbutikk i Tromsø. Her har vi samlet alle snitmønstre til mænd. Du finder et kæmpe stort udvalg af flotte og spændende snitmønstre. Alle med dansk vejledning i pakningen.


Fire mønster til slank herre : Lange bukser med eller uten oppbrett, vest i tre fasonger, jakke med slag og kort eller lang morgenkåpe. Prisen er for alle fire. Find dit næste symønster hos Alt om Håndarbejde.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Velkommen til Norden største webshop med symønstre og for deg som elsker å sy selv.


Her får du inspirasjon og tilgang til over 5. Vi har alle mønstre fra Burda, Vouge Patterns, Butterick, MacCall´s og Kwik Sew. Kontakt Rainbow Tekstil. Har du spørsmål eller kommentarer kan du komme i kontakt med oss ved å benytte vårt kontaktskjema, ringe eller besøke oss.


Du kan også sortere mellem mønstre til damer, herrer , børn, baby og accessories.

På den måde kan du hurtigere finde lige præcis det symønster , du leder efter. Eksperimenter med syopskrifterne. Når du syer efter et mønster , kan du enten følgen opskriften til punkt og prikke eller vælge at sætte dit eget præg på den. Dette innlegget er ikke laget på en kvel men har holdt på en stund.


For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg