onsdag 25. november 2015

Korte badekar

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Flere modeller med ulik lengde og bredde.


Vi har et stort utvalg badekar , med og uten massasje. Badekar er til glede for store og små.

Velg selv om du vil ha badekaret frittstående, mot hjørne, rett vegg eller innbygget. Kanskje ønsker du et frittstående badekar med rette linjer, eller hva med et buet hjørnekar for bedre plass? Valgmulighetene er mange.


Dersom du ønsker et badekar for kos og design, er frittstående badekar et godt valg. Velger du et badekar for innbygging har du flere muligheter. Uansett hvor stort bad du har, finnes det et badekar for deg.


Velg mellom tradisjonelt badekar , frittstående badekar og massasjekar. Hva er standard lengde på badekar ?

Finnes det mange størrelser? Noen som har badekar som er kortere enn vanlig? Nogle af de bedste minder fra ens barndom er ofte de sjove stunder i ens badekar enten med bror eller søster eller ens bedste legekammerat. Flisekompaniet har et stort utvalg av badekar i ulike størrelser, stiler og varianter. Vi har alt fra enkle og rimelige badekar til mer eksklusive massasjekar.


Blir badekaret brukt hyppig i en familie, er det praktisk om karet er enkelt å rengjøre. Et badekar skaper trivsel på badet og gir mulighet for avslappning og ro for hele familien. Vi mener at dette er noe alle fortjener, og tilbyr derfor kvalitetsbadekar til rimelige og gode priser. For deg som kunde kan du enkelt kjøpe et badekar online hos oss og få det fraktet hjem til deg. Er du ute etter en liten badekar ? En liten badekar du kan vanligvis finne rom for selv på den minste bad.


Slike badekar er gjerne litt dypere enn andre og man sitter mer oppreist. Det gjør igjen at badekaret ikke er så langt, og det kan være lettere å finne plass til et slikt kar i mindre baderom. Modellen Shropshire er f. Du kan velge mellom kar med løveføtter i hvitt, krom eller gullfarget – hvitt er det rimeligste. Design ditt eget drømmebad. Sparmax har badekar med dusj til markedets beste priser.


Best på pris og kvalitet.

Her får du et moderne badekar i god Celeste-kvalitet til en hyggelig pris. Bresia badekar vil passe perfekt med et av våre frittstående badekararmaturer , men kan også kombineres med tradisjonelle vegghengte blandebatterier. Vi skal pusse opp badet og jeg lurer på om vi skal ha badekar. Badets lengde inn i rommet fra døren er 330cm og badets bredde er 240cm. Jeg ønsker et badekar der jeg kan strekke ut beina og der vi kan sitte to mot hverandre oppi samtidig.


Men badet er altså ikke så stort, så enten må vi dusje i b. Da får jeg nemlig skviset inn skittentøyhyllene mellom badekar og vaskesøylen. Men hvor får jeg tak i kortere badekar enn standarden på 1cm? På kort tid solgte Coolstuff flere hundre badebaljer, og etter hvert ble lageret tomt.


Badebalje for voksne Nyt et avslappende bad selv om du ikke har badekar ! I badebaljen for voksne er det plass til behagelige bad. Du sitter godt og får vann over de ellers så kalde knærne. Dette produktet har blitt utviklet i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyr at disse produktene har blitt produsert med etikk og miljø i tankene.


Vårt mål er å leverere et rimelig, kvalitativt produkt du kan stole på og nyte i lang ti som kvalitetssikres med europeisk standard. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg ligger og vaker i badekaret så mye, men min erfaring er at for meg på 1. I det forrige huset hadde vi et kar på 80x180. Det var passelig størrelse. Problemet med det på 1og kanskje det på 1også er som du sier at knærne stikker opp.


Med et sittebadekar får du badeopplevelsen uten at badekaret opptar for mye plass. Dessuten er det mer økonomisk og miljøvennlig ettersom det krever en mindre mengde vann å fylle et sittebadekar, i forhold til et større badekar. Hos Trademax finner du stilrene og billige sittebadekar i ulike modeller med spennende former.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg