tirsdag 24. november 2015

Ekeberg hovedgård

Alltid lavest pris-garanti. Vi er tilgjengelig hele døgnet. Med Agoda har du alltid hjelp på reisen! Gratis avbestilling!


Fra gammelt av har gården hett Eikaberg med alternative skrivemåter som bl.

Bygget har flere disponible rom av ulik størrelse som defineres som stuer, rom, kjøkken, svalgang og toaletter med eller uten dusj. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Bogstad gård har aktiviteter for hele familien, kafé, butikk og selskapslokaler.


Lokalhistorie, gamle bilder og historie. Det etterhvert så tradisjonelle arrangementet Frokost i det grønne begynte med klassisk musikk, og endte med enighet om å kumulere personstemmer ved valget, samt en idé om å okkupere. Ved oppføring av bygninger på stedet har området blitt planert ut og fundamentert.


Rester av dette ble funnet på flere steder i utgravningsområdet.

Created with Sketch. Share About the object. Oversiktsbilde av sletta. Geir Lippestad satte det hele i perspektiv med egne livserfaringer og ved å ha vært tett på andre sine.


Derfor er fellesskapet så viktig! Takk til dere som kom - og til Geir! For fellesskapet - mot utenforskapet! Ekebergkolonien og Ingeborg Refling Hagen.


Oslo Tramway which runs from Gamlebyen to Ljabru in Oslo, Norway. Sverre Thorn Munch Røhrt døde den 26. Visning av bilder fra BLFs bygging av varde på Brannfjell. En tre kilometer lang rundlysløype skal ramme inn området.


Løypa kobles sammen med lysløypa på Brannfjell, slik at det til sammen blir fem kilometer. Det legges til rette for flere uteserveringer. Foreløpig en tom side - måtte bare ha en side for å sortere arrangementer under.

Lekeplasser i Oslo. Friluftsetaten har i dag ansvaret for en rekke kommunale lekeplasser på regulerte friområder i Oslo. For å få full nytte av en slik maskin må det også produ-seres mer snø og det planlegges for dette også kommende sesong. Navnet på gården Svingen kommer av denne svingen på veien. Ny barnehage med avdelinger.


Wibo Linoljemaling By MiljoMalsiden 21. Bøddelhuset på Galgeberg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg