mandag 9. november 2015

Laste ned filmer ulovlig

The Pirate Bay og seks andre strømmetjenester som gjør det mulig å laste ned musikk og filmer ulovlig. Nedlasting gir informasjon om nedlasting av filer fra internett. Er det ulovlig å laste ned filmer fra Popcorn Time? Med Netflix, HBO og Spotify skulle man tro at de færreste gidder å laste ned film , tv-serier og musikk ulovlig lenger.


Underholdningsbransjen mener at det fortsatt er et problem, men har ikke samme fokus på å fakke piratene som før.

Loggført innen tre timer Forskningen indikerer blant annet at en ulovlig fildeler som laster ned populært. Jeg har spørsmål om hvor lovlig det er å laste ned filmer og musikk fra Torrent aplikasjoner og sånn. Jeg spørrer fordi jeg kom til norge siste sommer og er ikke godt skjent med landets lovene.


I våres bygg var det en mann som lastet ned no. Hvorfor er det ulovlig å laste ned filmer og tv-serier osv. Hva er det som regnes som barneporno? Hvordan betaler man i så fall?


Vil ikke laste ned ulovlig 08.

Imidlertid finnes det mange sider på internett der en kan høre på musikk og se film gratis uten å laste det ned. Det finnes også en rekke nettsteder der en får tilgang på musikk og film ved å betale en månedlig sum. Nå bør du ikke laste ned ulovlig lenger. Anne Sofie Lorentzen ble truet med søksmål for å ha lastet ned filmer fra nettet ulovlig.


Jeg vet jo ikke hvordan man laster ned en film en gang, sukker 75-åringen. Pass bare opp for ulovlige fildelingsnettverk. Da internett var i sin spede barndom, var det mange som brukte ikke helt forsto at fildeling av opphavsrettslig beskyttet materiale, det være seg bilder eller musikk var ulovlig og umoralsk. Du må også ha opptrådt forsettlig eller uaktsomt, altså ha visst eller forstått at du deler ulovlig materiale med andre ved å laste ned eller streame. Her foreslår de blant annet at det også skal bli ulovlig å strømme filmer og tv-programmer som er ulovlig lagt ut på internett.


Nå er det kun ulovlig å laste ned. Noen her som har havnet i trøbbel for å laste ned ulovlig ? Var en gang jeg tok litt av og lastet ned mange hele sesonger og filmer på samboerens PC. Jeg vet at det ER ulovlig å laste ned fra ulovlige steder og jeg vet at man KAN bli tatt. Derfor var jeg ute etter en trygg, lovlig og virusfri side. Det kom kanskje ikke godt nok frem i og med at jeg skrev det som et spørmål og ikke som et kriterie.


Nordmenn er storforbrukere av piratkopiert film , TV-serier og musikk.

En fersk undersøkelse beregner at vi lastet ned millioner filmer ulovlig i år. Last ned DivX film med disse tipsene. Nedlastning av filmer blir stadig mer populært, tross i at det i mange tilfeller er ulovlig. Nordmenn laster ned filmer fra internett som aldri før, og man kan få tak i gratis filmer på nettet kort tid etter at disse har kommet ut.


Hvis du lurer på hvordan du kan laste ned gratis filmer så vil vi her gi et par nyttige tips. Streaming av musikk og film er i prinsippet det samme som å laste ned ulovlig , ettersom du henter filen midlertidig. Du må ikke laste ned eller streame film hvor du ikke har tillatelse fra rettighetsinnehaveren.


Du må gjerne laste ned eller streame hvis rettighetsinnehaveren har gitt tillatelse til den enkelte tjeneste. Popcorn Time og nettsider som bedriver streaming av film og TV-serier har vært en solid hodepine for de som har forsøkt å hindre piratvirksomhet de siste årene. Frem til nå har det vært strengt forbud for deg å legge ut slikt på nett selv, men det har ikke vært ulovlig å benytte seg av slike tjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg