onsdag 4. november 2015

Musikk til bryllupsfesten

Bryllupsfesten – Band til bryllup. Dette er vårt utvalg av artister til selve bryllupsfesten. Du er kanskje på utkikk etter et band til ditt bryllup, enten en trubadur, trio eller et 6-mannsband? Superband er et 6-mannsband som alltid løfter taket på enhver bryllupsfest.


Musikk til bryllup.

La bryllupsfesten bli et minne for livet! Hos oss kan du leie en rekke profilerte coverban trubadurer, storband og artister som bidrar til riktig stemning både under vielsen, mottakelsen og på den store Festen. Gjør dagen komplett med musikk til bryllupsfesten ! Et band gir liv til festen og gjestene mulighet til å slå seg løs, inn i de små timer.


Vi tilbyr både partyban swing og jazz. Her finner du musikkartister eller DJ til bryllupet ditt. Vi har oversikt over bryllupsmusikk til både vielsen og bryllupsfesten.


Artistene er sortert fylkesvis.

Dj er ganske vanlig å bruke i bryllup i Sør-Norge, sier han, men i Midt-Norge er ikke folk helt vant til det enda. Det er litt spesielt når gjestene kommer og du blir bortimot uglesett fordi kveldens musikk ” bare” er dj, kritikken er gjerne kraftigst fra de som liker å danse mye. Spotify være et utrolig godt alternativ. I tillegg til å ha laget våre egne spillelister, har vi også noen tips du kan ta med på veien: Tenk på hvor lenge du skal spille musikk , og hold varigheten på spillelisten nær dette.


Hvad enten det er skøn solosang i kirken, dinnermusik under middagen eller en dj eller bands, der fyrer op under gæsterne på dansegulvet, så er det helt sikkert dét, der for alvor gør bryllupsfesten til noget helt specielt. En god bryllupsang er positiv, energisk, inkluderende på tross av generasjoner - og handler så klart gjerne om kjærlighet! Pia Skevik, DJ og programleder kjent fra blant annet Popquiz på NRK P til Kvinneguiden.


Et must for en vellykket bryllupsfest er selvsagt en spilleliste med fet musikk. One Man, Kenneth Smørdal, garanterer swingbar musikk for alle aldersgrupper, og alle anledninger. One Man spiller også taffelmusikk under middagen hvis dette er ønskelig. Hvis dere ønsker å synge sanger til bordet vil dette også bli akkopangert.


Vi formidler artister over hele landet, fra Lindesnes i sør til Nordkapp nor til både store og små arrangementer. Kontakt oss for å få tips, råd og priser som passer ditt behov! Alle våre DJs er godt rutinerte og har satt sammen de mest populære sangene som brukes i bryllup, og disse sangene passer for alle aldre.


Litt av grunnen til at jeg vil ha to forskjellige sanger er at jeg skal ha samme sang som da mamma gikk opp altret og giftet seg med pappa og den passer ikke det at noen går forran. Det er litt av grunnen til at jeg vil ha to sanger, og forloverern skal gå sammen med de.

Kanskje jeg er litt sær men. Litt sent å si nei til brudepiker nå. Wedding DJ for alle type bryllup i hele Norge. Jeg vil gjerne ha tips til musikk til bryllupsfesten ! Vi har leid inn et tremannsban og vi skal gi dem en liste over musikk vi ønsker at de skal spille. Tenker litt på det, å velge ut rolig og evt.


Hva syns dere, er det greit å droppe det? Det blir spotify-liste hvis det blir, det er det vi går for til festen også. Når man skal vælge musik til bryllupsfesten er der mange valgmuligheder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg