mandag 2. november 2015

Melkefri middag

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her.

Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Gluten- og melkefrie middager.


Derfor tenkte jeg gi deg oppskriften på gluten- og melkefri fløtesaus til pasta. God gammeldags kjøttsuppe på svineknoke. Fedon har samlet opp oppskrifter som ikke inneholder melk.


Ikke noe problem i det hele tatt.

Jeg lager stort sett melkefrie middager tror jeg, uten at jeg er nødt. Du kan jo bruke alt av grønnsaker, frukt, urter, kjøtt, fisk, poteter, ris og pasta, bare ikke stek noe i smør. Melkefrie oppskrifter for barn med melkeproteinallergi. Pepticate- og Neocate-produktene kan brukes som de er, men de kan også brukes som erstatning for melk ved matlaging og baking.


Det finnes flere typer melkefri margarin som selges i dagligvarebutikker og helsekostbutikker. Vanlig smør og margarin inneholder melkeprotein, og kan ikke brukes. Du må unngå alle typer ost og pølsepålegg, samt melkeholdig sjokoladepålegg, men utvalget av melkefrie påleggssorter er likevel stort. Hvordan lage en kremet pasta uten melk?


Kristin Granli er illustratør, designer, lærer og hobbybaker. Spesialområdet er gluten- og melkefri bakst, og jeg kan oftest finnes ved kjøkkenbenken, der jeg stadig utvikler nye oppskrifter. Når vi lager middag til barn vil vi at måltidet både skal være mettende, sunt og næringsrikt. Dessuten er det viktig at det er noe som barna liker. Dersom barna ikke spiser maten, så hjelper det ikke om den er aldri så sunn.


Men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken middag som får tommel opp fra juniorene. Hva vil du lage idag?

Middag - melkefri. Asiatiske fiskekaker med peanøttsaus. Avokadomos med chili. Blomkålmos med hint av hvitløk (laktosefri) Brokkoli-pesto.


Det ble søtpotetpannekaker til middag på meg i dag, snart blir det søtpotet-mikrokake til dessert, også har jeg en røre til søtpotetvafler i kjøleskapet til kveldsmat etter trening i kveld! Haha, det ble bare sånn når det var igjen så mye søtpotetmos fra middagen i helgen #128578; Og alt er så klart dine oppskrifter, du er så. Melkefri blomkålsuppe Denne blomkålsuppen har bare 2kalorier per porsjon.


En sunn og næringsrik middag. Eit tips, som eg og nevner lengre ne er å lage paibunnen klar i forveien, så er middagen ferdig på under minutter! Lavkarbokosthold uten melk og gluten. Du er her: Vegetarmat. Tørking gjør råvarene naturlig langtidsholdbare og bevarer næringsstoffene på en god måte.


Naturens råvarer - godt bevart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg