mandag 2. november 2015

Navn betydning julie

Navn betydning julie

Julie har navnedag 12. Flere børn og unge end voksne og ældre. Det kan også være avledet av gudenavnet Jupiter som betyr himmelfar.


Etterpå har navnet sunket raskt, og kommer sannsynligvis til å fortsette å gjøre det. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Her finner du interessant informasjon om over 100. Er du ute etter et fint navn til babyen din?


Da er dette rett sted. Du kan endre perioden med musepeker nedenfor kartet. Betydning -babynavn. Men innimellom finner vi navn med en mer overraskende, og noen ganger munter opprinnelse. Finn det perfekte babynavnet.


For barn under år gis samtykke av den eller dem som har foreldreansvaret. I hverdagen er dog navnet vårt noe vi sjelden tenker over. Begge disse navnene har opprinnelse i latinske iovilius, dedikert til Jove. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.


Der er ikke registreret nogen navnebetydning om navnet Joulie. Hvis du kender betydningen eller finder den andetsteds er du meget velkommen til at tilføje den nedenfor til glæde for andre brugere! Disclaimer: Selvom tallene under Joulie i tal kommer fra Danmarks Statistik (eller vores beregninger udfra tal fra dem), kan hverken DST eller navnebetydning.


Etternavnet er det navnet som står på siste plass i et personnavn, for eksempel Olsen, Myrdahl, Møller, Berg-Hansen. I tillegg kan man ha mellomnavn. Alle navn som kan tas som etternavn, kan også tas som mellomnavn. Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen? Da har du kommet til riktig sted.


Alfabetisk liste med hundenavn til tispe. Hundenavn til hann-hunden finner du her. Her er noen navn som har blitt tatt i bruk i Norge de siste årene, og som flere og flere bruker, men som ikke er overforbrukt foreløpig. Til inspirasjon for foreldre som vil være med der det skjer, og til alle andre som lurer på hva som er navn vi må venne oss til. Navn på vei opp og fram.


Navn betydning julie

Baby navn som er født i juli. For å velge navnet på babyen Det ville være best å vurdere hans personlighet. Og barn astrologi kan hjelpe oss mye fordi babyen etter fødselsmåneden vil ha bestemte egenskaper bestemt av hans stjernetegn.


Det har derfor som alle varianter av dette navnet en opprinnelig betydning av det med sterke røtter. Emilie og Emily er lagd av navnet Emil, som kan bety rival, eller av Amalie, som kan bety en som arbeider. Alle nordmenn over en viss alder vil være fortrolige med navn som Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø, Jotunheimen og Tana, mens lokale navn som Måge og Skutull i Hardanger eller det samiske Biertavárri i Troms er det langt færre som kjenner. Hva vet du egentlig om ditt navn ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg