torsdag 19. november 2015

Icingfarge

Denne pastafargen egner seg for å tilsettes som fargestoff i f. Ivory pastafarge fra Cacas. Cacas har et utvalg på flotte pastafarger som egner seg for maling og for å tilsettes som fargestoffer i f. Pastafarge fra Cacas. Grunnet forskjellig fargegjengivelse på skjerm tar vi forbehold mot hvilken farge som faktisk oppnås. Icing color brukes til å farge icing(smørkrem),marsipan, fondant, sukkerpasta, blomsterpasta, mexikansk pasta, m.

Veldig konsentrert så bruk litt om gangen til du får fargen du vil ha. Icingfarge Cerise, Mørk Rosa Cacas. Kjøp hos Slikkepott. Sort pastafarge fra Cacas. Hvit konditorfarge for å få en delikat og kritthvit farge på kremer og andre ting.


Flotte pastafarger som fargestoffer i f. Egner seg for maling og for å tilsettes som fargestoffer i f. Leaf Green pastafarge fra Cacas.

Legg kikertene i vann i minst timer før du skal begynne å lage falaflene. Når de er ferdig bløtlagt veier du opp 5gram kikerter, som er mengden du skal benytte i denne oppskriften. Men kan selvfølgelig også fint lages hjemme. Gul pastafarge fra Cacas.


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Du må være innlogget for å kunne kommentere. ICINGFARGE HIMMELBLÅ - Cacas - Himmel Blå pastafarge fra Cacas. Miks smør og Melange luftig, tilsett vaniljeekstrakt.


Tilsett melis, melk og farge til en jevn frosting. Wilton icingfarge mosegrønn. Ha i sprøytepose med bred tipp. Meget konsentrert icingfarge. Ta litt om gangen til du får din ønskede farge, det er nemmelig svært lite som skal til!


Ha kremen i en sprøytepose med den tippen du ønsker. Her har jeg brukt en tip av typen Gras. Sprøyte på slik du ønsker. Du kan bruke konditorfarge eller icingfarge.

Den er veldig konsentrert i fargen og tynner ikke ut glasuren. Hos nettbutikken Slikkepott. Ved farging av marsipan og fondant anbefales det å bruke næringsmiddelfarger, også kalt pastafarger i steden for vanlig konditorfarge.


E1kan ha en … Pris5-. Jeg bruker wilton farger, kjøpes på nettet, jernia mm. Jeg har brukt en form fra wilton til å lage blomster i sukkerpasta. Sukkerpasta finner du blant annet på Jernia, eller du kan bruke marsipan som du farger med. Hva er stoffene : Acacia Gum - innånding kan forårsake allergiske reaksjon i luftveiene, kan i sjeldne tilfeller forårsake symptomer på astma, allergisk rhinitt, eksem, kontakteksem og matvareallergi.


Så ett innlegg her om ei som hadde farga ull med konditorfarge , og det vil jeg prøve! Men nå finner jeg ikke igjen tråden om hvordan man gjø det. Bilde av Utstikker Easy Rose Cutter 80mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg